| sabin89 a întrebat:

Dacă aveţi vreodată timp şi chef, vizionaţi acest "film" şi sigur nu veţi regreta. E unul dintre cele mai dramatice meciuri care s-au jucat vreodată. Scorul şi aşa nu-l ştiţi (şi e chiar recomandat să nu căutaţi pe net nici scorul, nici comentariile), aşa că îl veţi simţi ca şi nou. Vizionare plăcută.
https://www.youtube.com/watch?v=Qcx4iDWu3tU
V-a plăcut?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

L-am vazut live in vara lu' 2006, personal consider ca mondialul ala din 2006 a fost cel mai frumos vazut vreodata, a fost ultimul mondial care a strans toata generatia anilor 90-2000' cu care am copilarit, ultimul mondial in care s-a jucat fotbal adevarat, apoi brusc fotbalul a murit din cauza exploziei de marketing care a dat iama in sportul asta.

Nu voi uita mondialul asta din mai multe perspective, mai intai scandalul Calciopoli care a insemnat ingenuncherea fotbalului italian, Italia avea toata crema din Serie A in echipa, majoritatea jucatori la Juve. Germania desi avea echipa buna a fost surclasata grav de Italia care avusese 2 bare din ce imi aduc aminte si alte ocazii, au fost superiori italienii, dupa primul gol incasat de Germania nu pot uita gestul lui Klinsmann care le facea gesturi disperate sa repuna mingea la jumate mai repede si sa marcheze pentru a reintra in meci. Am tinut cu Germania tot turneul, apoi dupa ce a fost eliminata am tinut cu Franta in finala, o finala care dupa parerea mea o meritau,, dar Zidane a facut prostia carierei, si-a pus mintea cu Materazzi si l-a lovit in piept, un moment memorabil pentru un flashback al acelui mondial, si imaginea cu Zidane parasind terenul dupa ce luase rosu si trecand pe langa trofeul mondialului. Voiam sa castige Franta pentru Zidane si Henry si nu numai...Henry merita balonul de aur in 2006 dar asta e alta mancare de peste. E dramatica acea semifinala care putea sa fie incheiata bine-merci in 90 de minute dar au ratat mult italienii, am revazut meciul acum de curand. Dupa ce a castigat Italia mondialul fotbalul italian a ajuns la pamant, mai luase Milan in 2007 UCL si Inter in 2010, apoi prapad peste campionatul asta care era candva cel mai bun. M-ai bagat putin in melancolie,, mondialul asta a fost ca un 'adio' de la legendele si de la fotbalul din ERA de aur, nici nu se compara fotbalul actual cu ce a fost pe atunci.

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Sa nu uit si recordul de cartonase galbene la meciul Portugalia-Olanda si eliminari + un jucator care vazuse 3 galbene, imi scapa numele acum, era croat parca.

Sau saltul lui Del Piero cand a recuperat mingea de la jumate si a pornit contraatacul la golul de 2-0, sau penalty-ul lui Zidane din finala, panenka perfecta....sunt multe de zis, mondialul preferat pentru mine

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Păcat că n-am văzut şi eu live campionatul ăla! Nu prea le aveam atunci cu fotbalul. Am dat acum mai mult întâmplător peste "filmul" ăsta. Ce meci! Ce fotbal! Ce dramă! Fără gol până în minutul 117! Şi apoi... Spuneam într-o postare anterioară ceva despre artă. Uite că poţi vedea artă şi în fotbal. M-ai făcut acum curios tu să mai văd şi altele din acel campionat. Finala Franţa-Italia l-am văzut. Nu sunt decât vreo trei full match pe Youtube. Aş fi vrut să văd şi Portugalia-Olanda, dar nu este integral, ci doar secvenţe.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Portugalia-Olanda nu il gasesc nici eu full, incearca sa downloadezi de undeva, sigur gasesti varianta full.
Germania-Italia nu e atat de spectaculoasa pe langa urmatoarele meciuri: Milan-Liverpool finala UCL din 2005... e superb meciul, nu iti zic scorul, te las pe tine sa te uiti, ai aici varianta full :
https://www.dailymotion.com/video/x1ioas3

Reading-Arsenal din FA Cup, cea mai mare intoarcere de scor din istoria fotbalului, de la 4-0 a intors Arsenal scorul si a castigat meciul cu 7-5, sa cauti macar rezumatul sa vezi.

Bayern-United din '99 un alt meci dramatic si cu un comeback de senzatie.
Bayern-Chelsea din 2012 o alta finala dramatica si castigata cu un bulan incredibil la fel ca cea din 99.
Sa te uiti macar la rezumate la tot ce ti-am dat + https://www.youtube.com/watch?v=NkxUC19u5pQ

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Real-Atletico din 2014
Ghana-Uruguay de la WC 2010

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Am văzut aseară Milan-Liverpool - chiar mai dramatic. A fost bine că nu mi-ai spus scorul. O să mă uit şi la celelalte.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Uita-te la tot ce ti-am dat si mai caut meciuri, mai sunt destule de genul doar ca nu-mi vin acum.

Milan-Liverpool a fost superba finala, nu o uit cat traiesc, de la golul lui Gerrard si semnul ala de 'hai baieti sa le mai dam 2 ca se poate', la interventia lui Dudek in prelungiri cand efectiv mai erau cativa cm ca mingea sa intre in poarta iar polonezul l-a blocat pe Shevchenko + dansurile lui pe linia portii la penalty...

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Tare şi meciul ăsta Ghana-Uruguay. Cartonaş roşu în ultima secundă, apoi ratarea...Mi-au plăcut ghanezii. La început eram sceptic, credeam că o să joace un fotbal ca-n curtea şcolii. Dar nu, au jucat fotbal european. N-au fost cu nimic mai prejos decât adversarii, cu tot Suarezul şi Forlanul lor.
Mi-au plăcut şi rezumatele alea, prefer însă meciuri întregi, mai ales din alea care nu afişează scorul.
Afară de Youtube, mai ştii şi alte site-uri care dau meciuri în full?

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Spune-mi ce meci vrei sa vezi din ce ti-am dat si iti caut. Cunosc si alte site-uri, doar spune-mi ca sa stiu ce sa caut mai intai fara sa se vada scorul. Ala a fost cel ma frumos meci al mondialului, echipa africana care a ajuns cel mai departe in vreun mondial vreodata, si finala Olanda-Spania a fost interesanta

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Deocamdată văd că mai sunt câteva (full match) pe Youtube pe care nu le-am văzut. Deci pentru o perioadă am la ce să mă uit. Mersi oricum. Şi, apropo, am uitat să-ţi spun că am văzut şi Real-Atletico 2012, foarte interesant, cu răsturnare de la 1-0 la 1-4. Bietul Simeone happy

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

A fost in 2014 meciul, si da, un dramatism total, au pierdut finala la ultima faza.
Iti mai dau un meci pe care l-am vazut live si pe acesta. Uita-te si la Reading-Arsenal din FA cup, sezonul 2012-2013.
Manchester City-QPR din sezonul 2011-2012, ultima etapa a campionatului din Anglia cand City si United se bateau pana in ultima etapa la titlu, United castigase la Stoke parca cu 1-0 sau Sunderland si meciul de la City inca nu se incheiase, ce s-a intamplat atunci depaseste orice imaginatie.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Un alt meci trăsnet: Japonia - Belgia 2018. Suspans, suspans până la sfârşit. Niciun gol în prima repriză şi cinci goluri în a doua. Toate cele cinci goluri superbe, ultimul, cel câştigător, în ultimele secunde ale ultimului minut al prelungirilor. Dramatic. Şi frumos.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Liverpool-Dortmund din 2016 neaparat sa-l vezi. Deja s-au strans meciurile misto pe care trebuie sa le vezi, dramatism total, tensiune, numai fanii acelor echipe sa nu fii in acele momente)))

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Păcat că nu există full match, ci doar rezumat, pentru Liverpool-Dortmund 2016. Dar, ce să facem, ne mulţumim cu ce avem.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Cauta-l pe fl. Daca nu, uita-te la rezumat. Sa cauti si Liverpool-Barcelona cel din 2019 tur-retur, Norwich-Liverpool 4-5, Liverpool-Arsenal 4-4, o gramada meciuri nebune mai sunt.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

"Cauta-l pe fl" - pe ce să-l caut?

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Pe 'failist', daca scriu numele corect imi baga d-aia ca incalc nu stiu ce reguli, bla bla, ca promovez pirateria.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam si eu ca e dinamo-foresta