| Ncl_Alina_1996 a întrebat:

Dacă bei 3 l jumate de apa pe zi slabesti?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Intr-un fel da, de multe ori confundam foamea cu setea, deoarece se cam aseamana, dar nu slabi prin infometare sau sa mananci putin, cand slabesti in acest mod, mancand putin, dupa ce grasimea dispare ce raman? Muschii, dar daca nu mananci suficient, pe langa grasime slabesti si din muschi, de aia multi slabesc prin ceaiuri sau pastile dar tot arata rau la final, ca au pierdut si din stratul muscular odata cu grasimea, odata ce grasimea dispare, pielea ramane mulata pe muschi, care daca nu ii mai ai, ei bine n-ai facut nimic laughing. Bea multa apa, mananca, dar neaparat trebuie facut si sport.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se spune că nu poți să duci la adăpat un cal dacă nu îi este sete. De ce? Calul este un animal inteligent, bea atunci când îi este sete.
Știi ce concentrație de sare are serul fiziologic? 7 gr pe litru. De ce? Dacă bagi apă chioară în organism îl zăpăcești. Stii cum se transmit semnalele electric prin nervii tăi? Cu niște ioni de potasiu. Mai ai în tine magneziu și alte săruri în concentrație mai mică. Dacă bei prea multă apă ionii aceștia se diluează în apa aceea multă se duc prin urină și nu mai rămân destui să își facă fiecare treaba. Toți nervii tăi din tot corpul nu mai transmit semn alele unde trebuie și organismul începe încet încet să se imbolnăvească. Când boala este la început, nu doare. Apoi începe să doară. Atunci mergi la medic și spui, mă doare capul etc, și nu știu de ce. Și în primul moment nici medicul nu știe, dar după analize vede că nu ai suficient magneziu. De ce? Că te-ai forțat să bei prea multă apă, că așa a spus la televizor, că trebuie să bem 8 pahare de apă pe zi, că ne e sete sau nu, nu contează. Iar noi ne luăm după televizor, ca proștii, mai proști ca un cal, căci el bea când doar când îi este sete.
Eu zic să bei când îți este sete.

| Demidol a răspuns:

Prea multa apa nu e bine. Odata cu urina elimini si multe saruri. Iti dezechilibrezi organismul.

Întrebări similare