| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Dacă bei ceai verde te ajuta mai mult sa arzi grăsimi? Dar dacă bei ceai verde care are Aroma de fructe de padure? Are ceva daca este cu aroma? ( + exerciții )

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Niciun ceai din lumea asta si nicio bautura NU ARDE GRASIMI, in cel mai bun caz accelereaza arderile si cam atat.

| tehno125482 a răspuns:

Ceaiuri care ard grasimile: focus pe verde
Problemele apar cand in corp exista prea multe trigliceride. Excesul va fi transformat in grasimi si, implicit, apare si ingrasarea. Ceaiul verde poate limita numarul de trigliceride datorita polifenolilor din compozitie; acestia activeaza niste enzime care au puterea de a dizolva trigliceridele. Asta inseamna ca daca bei ceai verde regulat, poti reduce procentul de grasime din corp.
Mai mult decat atat, ceaiul verde contine si alte substante care ajuta la slabit. Una dintre ele este cafeina, un stimulent care ajuta la arderea grasimilor si imbunatateste performanta in sport. Alti antioxidanti benefici la slabit sunt catechinele – cel mai important este EGCG, o substanta care ajuta metabolismul sa functioneze mai eficient si, implicit, sa arda calorii.
Ceaiul verde ajuta la slabit, insa, nu te astepta sa slabesti miraculos imediat. Efectele lui se vad pe termen lung, de aceea, ar trebui sa-l bei constant. Iata si cum sa bei corect ceai verde ca sa slabesti!
Daca nu-ti place ceaiul verde, poti opta pentru oricare alta varianta de mai jos. Editorii de la mindbodygreen.com au facut o lista cu ceaiuri care ard grasimile din care te poti inspira.

| tehno125482 a răspuns (pentru tehno125482):

Uite o lista cu alte cateva ceaiuri care ajuta la arderea grasimilor!
http://www.andreearaicu.ro/......-grasimile

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică:

Știu ca accelerează arderea! Și dintre voi. poate sa fie cu aroma de fructe de pădure in pl mea? Sau trebuie sa fie neaparat simplu, fără o alta aroma in el.