| Antonies a întrebat:

Dacă ești mai slab, adică nu ai grăsime pe tine. la sală crești mai repede în masă musculară decât cei cu grăsime sau nu crești deloc iar cei cu grăsime, mai solizi cresc?

Răspuns Câştigător
| Elena567223 a răspuns:

Daca esti slab ai un avantaj foarte mare. Cei care au grasime trebuie sa faca mult cardio ca sa o dea jos si mai apoi sa inceapa sa-si construiasca masa musculara dar daca nu ai grasime deja instant te poti apuca de masa musculara.
Ai grija si la alimentatie totusi, sa reduci din chimicale si junk food... in rest totul e okay.
Succes!

Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Primul lucru daca ai grasime, trebuie sa o elimini. Se vor axa mai mult pe cardio si mai putin pe greutati, alimentatie cu un numar mai redus de calorii. Fiindca degeaba fac muschi, daca ai grasime, nu se vor vedea niciodata.
Cei slabi sunt mai norocosi, ei trec direct la etapa de masa musculara si definire. Insa e mult de munca cu alimentatia si conteaza enorm de mult.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cresterea in masa musculara tine de genetica, alimentatie, culturism, raspunsul e ca nu se stie clar, si spune ca stie minte e imposibil sa stii cum se comporta un subiect inainte de experiment de asta se fac experimente, se stie ca exista o gena care singura face ca sa cresti in masa musculara apoi numai, practic inhiba cresterea masei musculare