| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Dacă fac bicicleta sa slăbesc la picioare trebuie sa pun greutate sau sa fac fără? La sala zic? Și cât trebuie sa fac pe zi sa slăbesc și in cât timp? Cât mai repede? Mai ales la coapse, dar nu vreau sa pun mușchi, vreau doar sa elimin grăsimea! Dau funda va rog cine știe

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alergat in ritm alert minim 1 ora/zi

| anonimg a răspuns:

Slăbești mult mai repede dacă iti iei adidași în picioare, bluză si pantaloni de trening si te apuci de alergat.
Bicicleta antrenează doar mușchii de la picioare. Pe când alergatul pune mai mai tot corpul în mișcare. Sau cel mai bine este să mergi la bazin, la înot.

| 411n a răspuns (pentru anonimg):

Prin transpiratie elimini apa din corp, nu grasimea sau celulita. Inca un truc ar fi sa bei minim 3/4l de apa pe ziwinking. Poti arde putina grasime daca bei apa cu lamaie(fara zahar, pentru ca iti ridica glicemia si iti vine pofta de mancare) nu arde cine stie ce dar decat deloc, poti incerca. Cum am spus, totul pleaca de la alimentatie.aa da, intr-adevar, poti alerga pentru ca pui mai toti muschii corpului in miscare.

| anonimg a răspuns (pentru 411n):

Dar eu nu am zis de transpiratie. Prin efort corpul are nevoie de energie si incepe sa arda, sa "consume" din grasime. Dar omul nu slabeste transpirand.

| 411n a răspuns (pentru anonimg):

Da barosane, ceea ce vreau eu sa spun e ca dupa 1 ora de alergat/bicicleta, nu poti sa vii acasa si sa mananci ciocolata. Totul pleaca din alimentatie, sportul este ceva in plus, ajuta sistemul imunitar, digestiv, etc.

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică:

Dar vreau sa fac și bicicleta in p l m și cu bicicleta pot sa slăbesc la coapse și cum naiiba sa fac? Cu greutate sau fără? Dacă fac bicicleta cu foarte foarte puțin greutatea sau deloc am șanse sa slăbesc? In 40 de minute de Bicileta și cate zile. vreau sa știu pentru coapse ca restul ma descurc!

| 411n a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ca fara o dieta buna nu vei putea obtine niciun rezultat. Cant despre miscare...este foarte binevenita dar combinand-o cu un stil de viata sanatos si o dieta pe masura. Daca vrei, iti pot face eu o dieta si un program destul de ok dar trebuie sa imi lasi o metoda de contact pentru ca trebuie sa stiu cateva lucruri despre stilul tau de viata. In rest, iti urez succes