| Atti12 a întrebat:

Daca iau BCAA + glutamina de la weider, pot sa ma antrenez zi de zi? Adica sa fac biceps, triceps, spate, abdomen + flotari pana la epuizare? Din cate am inteles, BCAA se foloseste cand te antrenezi intens.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

BCAA se sintetizeaza din intestinul subtire, cei 3 aminoacizi NU sunt sintetizati de ficat. Sau esti complet RETARDAT si nu pricepi?

Am 33 de ani, fac asta de la 16 ani si am analizele perfecte. La fel cum Arnold (care manca 3 kg de carne pe zi si consuma suplimente de 2000 de euro lunar) acum la 75 de ani e sanatos, sau mentorul lui, Joe Weider, care a murit la 92 de ani sanatos.

Daca tu esti un DOBITOC IDOT, nu inseamna ca toti suntem la fel.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns:

NU, zi de zi se antreneaza sportivii care mananca 2-3 kg de carne zilnic (ceea ce tu nu poti CLAR) + isi injecteaza steroizi.

p.s.: tu nu stii ce inseamna sa te antrenezi intens, zi de zi nu inseamna intens happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru XKronstadt):

Ce treaba are ficatul? Daca nu stii NIMIC, nu-ti mai da cu parerea.

BCAA sunt SINGURII aminoacizi care NU sunt sintetizati de ficat, se sintetizeaza direct din intestinul subtire.

Pe scurt: ficatul NICI nu apuca sa-i "vada".

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru XKronstadt):

Care sunt cei 3 aminoacizi din BCAA? Fara sa cauti pe net, sa vedem macar daca ai habar despre ce e vorba. Sau tu nici macar nu stii ce inseamna "aminoacizi"?

p.s.: de peste 12 ani citesc o gramada de carti, reviste si particip la seminarii de nutritie (inclusiv cu medici specialisti), asa ca mai dureaza pana ma iau eu dupa ce "mi-au spus" altii, dupa capul tau.

Răspuns utilizator avertizat