| JusTPauL a întrebat:

Daca iau dupa fiecare masa, 50g de carbohidrati pudra, o sa ajute la o mai buna asimilare a proteinei din mancare? Sau se aplica doar in cazul proteinei pudra?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Http://sa-slabim-sanatos-impreuna.blogspot.com/......ulara.html

Cât de multă proteină?

O formulă personalizată: Studiile privind îmbătrânirea populațiilor au constatat că aproximativ 1, 2 grame până la 1, 6 grame de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală ajută la reducerea mușchiului și a pierderii osoase legate de vârstă. De asemenea, această sumă ar trebui să fie suficientă pentru a vă maximiza antrenamentele. (Determinați greutatea corporală ideală.)

Exemplu: Dacă cântăriți 150 de kilograme, înseamnă că cantitatea de proteine ​​pe care ar trebui să o consumați este: 150 lbs (împărțită la 2, 2 lbs per kilogram) = 68 kg; 68 kg x 1, 2 grame de proteine ​​pe kg de greutate corporală = 82 grame de proteine ​​zilnic. Pentru cantitatea maximă de proteine, înmulțiți 68 kg x 1, 6 grame de proteină per kg = 109 grame de proteine ​​pe zi.

Unde ar trebui să obțineți proteine?

Proteina poate fi găsită într-o gamă largă de alimente. Proteina animală este din fructe de mare, produse lactate, carne, păsări de curte și ouă. Proteina vegetariană se găsește în leguminoase, soia, legume și boabe. Și, deși este adevărat că alimentele bogate în proteine ​​adesea aduc adesea grăsimi și calorii ca invitați neinvitați, nu trebuie să fie așa. Cele mai scăzute surse de proteine ​​animale cu calorii sunt cele mai slabe. Du-te pentru fructe de mare, păsări de curte fără pieliță, tăițe slabe de carne de vită, castraveți de porc, bucăți de carne de vită (cum ar fi castraveți sau castraveți) sau 95 de la sută de hamei (mai puțin de 3 grame de grăsime per uncie). Laptele degresat, iaurtul fără grăsimi și brânzeturile cu conținut scăzut de grăsimi sunt de asemenea opțiuni excelente. Produsele din soia oferă, de asemenea, și opțiuni calorice scăzute și sunt proteine ​​de înaltă calitate care sunt substituenți slabi pentru carne.

Pentru a adăuga niște proteine ​​în dieta dvs., aruncați în salată patru uncii (120 grame) de carne de vită, carne de pui sau fructe de mare sau 12 grame de tofu condimentat. Aceasta va adăuga 30 de grame de proteine ​​de înaltă calitate și nu mai mult de 150 până la 200 de calorii.

Dacă sunteți un expert de actualitate - cercetător, lider de afaceri, autor sau inovator - și doriți să contribuiți cu o piesă op-ed, trimiteți-ne un e-mail aici.
Dacă sunteți un expert actual - cercetător, lider de afaceri, autor sau inovator - și doriți să contribuiți cu o piesă op-ed, trimiteți-ne un e-mail aici.
Iată numerele pentru alte surse importante de proteine:

8 uncii de lapte sau iaurt: 8 - 16 grame de proteine, în funcție de tip
1/2 cana de fasole fiarta sau tofu: 8 grame de proteine
1 uncie de carne / pește / pui / brânză (carnea mai slabă, cu atât mai multă proteină și mai puține calorii): 7 grame de proteine
1 ou mare: 7 grame de proteine
1/2 cana fierte sau 1 ocia uscata (1 felie de paine) boabe: 3 grame de proteine
1/2 ceașcă gătită sau o ceașcă legume crude: 2 grame de proteine

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Adăugarea mai multor proteine ​​în dieta dvs. nu promovează creșterea musculară.

Într-un studiu din 2004, cercetătorii au analizat dacă adăugarea mai multor proteine ​​la o dietă a atletului ar afecta performanța și construirea musculară.

Ei au descoperit ca in timp ce sportivii - in special cei implicati in sporturi care necesita multa rezistenta si putere musculara, cum ar fi alergatorii pe distante lungi sau jucatorii de fotbal - pot beneficia de un consum crescut de proteine, majoritatea sportivilor din studiu obtin proteine ​​suficiente din regimurile obisnuite.

Chiar și constructorii de corp au nevoie doar de puțină proteină suplimentară pentru a susține creșterea musculară, pe care o pot obține consumând mai multă hrană, raportează Institutul Național de Sănătate.

"Oamenii care încearcă să ajungă în formă cred că au nevoie de mai multe proteine, așa că beau shake-uri de proteine", a spus Metos, "dar probabil că nu au nevoie deloc de el".

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Lasa pudra si manca fructe si legume

| RAY a răspuns (pentru RAY):

25% din proteine se sintetizeaza pentru masa musculara in timpul somnului, desigur daca facem si culturism ziua, de asta e bine sa facem culturism dupa ora 5 seara, da inainte de culturism niste fructe

| JusTPauL explică (pentru RAY):

De ce sa las pudra. Imi place sa iau proteina de zer. E foarte usor si rapid. Iar organismul nu se supara deloc, ba chiar ii place ca nu mtrebuie sa lucreze si el pentru a procesa mancarea.
Necesarul se calculeaza mai usor.
Adica greutatea corporala x 2.5 cum e recomandat pentru cei care merg la sala sau peste pentru cei care mai lucreaza si in constructiilaughing
Da, sunt bune fructele inainte si dupa sala. Dau energie pentru ca au carbohidrati complecsi si mai ajuta si la sintetizarea proteinei.

| aXy99 a răspuns:

O sa te ajute sa capeti o rezistenta la insulina si sa faci diabet zaharat de tip 2.

| JusTPauL explică (pentru aXy99):

Te referi la carbo simpli sau complecsi?
Daca te referi la cei simpli s-ar putea sa ai dreptate, doar ca eu nu la aceia ma refeream.

| aXy99 a răspuns (pentru JusTPauL):

Da, la carbohidrati simpli. De regula este dextroza ca pudra si are indicele glicemic foarte ridicat.
Desigur, asta nu inseamna ca vei face diabet, dar daca mananci destui carbo zilnic si mai aduci si 200g dextroza din supliment e deja prea mult.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Urmeaza sfatul de nota 10+ : "
RAY
acum 25 minute | RAY a răspuns (pentru RAY):
Lasa pudra si manca fructe si legume"