| Uncopilmaicuprobleme a întrebat:

Daca mă antrenez la sacul de box, fără mănuși și fără fașe și îmi las rană deschisă pe pumni pot sa pățesc ceva? (mă refer probleme cu oasele sau infecții)

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

In primul rand depinde cate kg are sacul, daca e unul de 90 de kg sa zicem, stiu ca bateam la unul de genul asta iti ia cam toata pielea de pe zona cu care lovesti. Am patit de multe ori sa boxez la sac fara manusi si fara bandaje macar si aveam pumnii vineti...e o mare greseala.
Mai bine iti iei fese/bandaje si o pereche de manusi cea mai ieftina nu conteaza.
Badajele puse bine protejeaza articulatiile, daca lovesti incorect si cu forta si fara bandaje si fara manusi iti distrugi articulatiile!
Infectii nu vad cum ai putea face de exemplu daca doar tu ai lovit sacul si daca dupa asta dai cu apa oxigenata pe rana, iar oasele nu vor suferi decat sa lovesti aiurea si sa iti rupi mana...articulatiile sunt cele care sufera cand lovesti la un sac tare.

2 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Avand in vedere ca pui o asa intrebare: nu, TU n-ai ce să pățești (cel puțin nu pe termen lung).

Unul care are forță, tehnică, viteză, etc etc poate păți multe, dar el o să știe singurel că n-are că căuta la sac fără bandaje și mănuși. Ba chiar de la un nivel încolo se adaugă și bureți sub badaj.

| inatorul a răspuns:

Cel mai probabil o infectie