| AnDrIcI a întrebat:

Daca mananc 3 oua (ochiuri) odata la 2 / 3 zile, pot pati ceva? Am 13 ani jumate, si sunt slabut, si mai scund decat prietenii mei. Si din moment ce am auzit ca ouale au proteine... happy Funda!

Răspuns Câştigător
| ToughCookie a răspuns:

Buna. Ouale sunt bune da dar nu vei reusi sa te ingrasi un pic mai mult sau sa pui ceva masa pe tine daca mananci doar oua. Este important sa mananci si paste si carne si orez. Bineinteles fara a se face exces. In functie de cat de bune sunt arderile tale dar de asemena si varsta. Ai spus ca ai 13 ani. Nu exagera cu mancatul pentru ca, corpul tau inca se dezvolta. Incearca sa mananci mai mult dar te rog evita mancarea de tip fastfood. Nu este o solutie si s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai da, dar nu cresti doar cu proteine, ai nevoie si de carbohidrati.

+ ca daca le faci ochiuri, distrugi o mare parte din proteine si adaugi grasimi nesanatoase.

mai bine mananci oua fiert cu fulgi de ovaz sau paine integrala

| irinuk28 a răspuns:

Nu ai ce să pățești,stai liniștit oh go on,nu din cate știu eu,deoarece și eu am consumat la fel ca tine, fiind și eu mai slăbuță. Oricum, sincer tot ce pot să-ți cauzeze este greață, pentru că de la o vreme începi să te saturi de ele( în adevăratul sens al cuvantului). Consumă mai moderat și prin asta mă refer să le reduci cantitativ. Încearcă să mananci unul seara și unul dimineața.
Mna, sper că te-am ajutat happy.
O zi bună!

| Secreeeeeeeeeeet a răspuns:

Poti sa mananci si 2 in fiecare dimineata, dar nu evita galbenusul, deoarece ala are cele mai multe vitamine