| Alexandru230430432 a întrebat:

Daca vreau sa ma duc la sala, ce trebuie sa fac prima oara? in afara sa testez aparatele si alea, stiu ce trebuie sa iau la mine, apa, prosop desi nu cred ca voi transpira nu is genul ala de transpir mult, si manusi, altceva mai trebuie? Si mereu ma intreb cum fac exercitiile? De exemplu eu nu stiu ce trebuie sa fac, caut pe net exercitii am inteles, dar cum le fac daca le uit? Imi iau un telefon ceva la mine... suna jenant sa ma uit in telefon pentru fiecare exercitiu, dar oricum o sa le retin repede.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VortexLuz a răspuns:

Deci ca echipament pentru sală, ti-ar trebui trening, sticlă cu apă, prosop și mănuși pentru evitarea bătăturilor și pentru o priză mult mai bună. Când te apuci de sală trebuie să-ti stabilesti un obiectiv, adică daca vrei să pui masă musculară pe tine sau dacă vrei să slăbești. Pentru oricare din ele poti găsii diferite exercitii pe net. Eu unul iti recomand să te uiti la Angel Fitness si acolo o să găsești tot ce-ti trebuie. O altă variantă ar fi să vorbesti cu un instructor si tot asa să-i spui ce vrei tu să faci si să faci măcar 2 luni cu el, dupa care numai ai nevoie de el ca o sa le inveti singur. Nu te apuca să faci de capul tău, ca nu o să rezolvi nimic. Nu uita ca importante mai sunt si alimentatia si odihna.

| Alexandru230430432 explică (pentru VortexLuz):

Deja ma uit de mult timp la Angel Fitness, si la mai multi altii, am studiat foarte mult cam tot ce trebuie sa fac, acum e timpul sa trec la actiune.