| patria a întrebat:

Dati-mi si mie un antrenament pentru forta exploziva.

15 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

rolling on the floorM-a amuzat foarte tare(forta exploziva) pentru forta faci exercitii cu greutate mare si max 6 repetari.Bafta

| AlexSalutir a răspuns:

Forta exploziva? nu inteleg la ce te referi... daca te referi cumva la cum sa devi mai puternic, atunci fa cum spune SiLaS sau te apuci de exercitii din greutatea corpului si tractiuni cum face si ion oncescu sau daca te referi la exercitii care sunt foarte bune si consuma multa energie si care creste testosteronul atunci fa deadlift.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

Oncescu face si cu fiare. Nu ai vazut ce de gantere si bile de fier are in dormitor?

| AlexSalutir a răspuns (pentru Cosmin86):

Da am vazut dar nu cred ca ii necesar...serios acum, uitate aici si spune-mi daca la aceste exercitii sunt necesare greutatile! https://www.youtube.com/watch?v=L97-CdwEMJw

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

Depinde de obiectiv. Acolo nu e forta exploziva ( nici macar forta simpla ), e doar un antrenament pentru masa musculara si skill.

Cand te obisnuiesti cu corpul tau a.i. sa faci multe repetari (peste 8), deja se impun greutatile ( macar legi niste discuri de tine ).

| AlexSalutir a răspuns (pentru Cosmin86):

Depide de obiectiv? da-mi un exemplu! la aceste exerciti cuprinzi toate obiectivele (forta, masa si se poate face si culturism atata timp cat isi ia ala pastilele sau ce foloseste el) si daca faci mai mult de 8 repetari asta nu inseamna ca iti trebuie greutati, altu poate nu are bani sa isi cumpere si atunci faci un al exercitiu mai complicat, cica nu ii forta exploziva... pune unu care face sala si unu care face tractiuni si sa imi spui care face mai bine steagul(human flag) frank medrano face numai tractiuni, face flotari cu un malac in spate ce cantareste 130 de kg,daca pui pe unu care are o vechime in tot ce inseamna exercitii din greutatea corpului sa iti bage la piept la fel de mult cat un culturist sau mai mult, pe pariu ca iti baga, lasa vorbele astea gen" nu ii forta explosiva" bine ca se folosesc aceste exercitii pentru a performa in skendemberg, unele dintre jocurile olimpice si toate sporturile de contact, sau daca sunt aerian atunci explica-mi treaba cu forta exploziva!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

"une unu care face sala si unu care face tractiuni"

Pai si la sala faci tractiuni. Antrenamentul spatelui incepe cu tractiuni.

Voevoda face sala si la 130 kg face "human flag" si tractiuni intr-o mana ( fara sa se tina cu cealalta ) fara probleme. Vrei link?

| AlexSalutir a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu zic ca nu face, ma gandesc ca ii in stare dar ai zis ca depinde de obiectiv, imi retrag cuvintele daca cumva vrea sa fie superman, 80 la % dintre romani nu fac sport deloc si ii spui unei fete sa bage sala si sa faca tractiuni ca sa puna la pamant 10 barbati deodata...ma rog fiecare cu pretentile lor, raspunde-mi te rog la treaba aia in care ai zis ca tractiunea in sine nu este o forta explosiva si nici simpla ca ai cam sarit peste

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

Ca sa fie forta exploziva, trebuie sa fi exploziv pe partea pozitiva si lent pe cea negativa ( si evident, sa ai o greutate a.i. sa nu poti peste 5 repetari ).

Multi la tractiuni se ridica lent si coboara lent... pentru forta exploziva, te ridici FOARTE REPEDE si apoi cobori foarte lent.

| AlexSalutir a răspuns (pentru Cosmin86):

Atunci cand ai spus ca tractiunea nu ii o forta exploziva ar trebui sa stii ca nu ii adevarat,atata timp cat tractiunea poate deveni o forta exploziva prin faptul ca faci repetarile cum trebuie,atunci tractiunea ramane o forta exploziva punct,daca nu s-ar fi putut,atunci as mai fi zis ca acest subiect nu are ce cauta ca raspuns la intrebarea de baza, cand ai spus ca tractiunea nu ii o forta exploziva si nici macar una simpla, mi-ai dat impresia ca ai glume in program... uite ca pana la urma ai gasit o explicatie in care tractiunea ii o forta exploziva, nu incerca iar sa dovedesti ca nu ii, nici tu nu stii ce zici...

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

Orice exercitiu poate ajuta la forta exploziva, daca il faci cum am zis mai sus.

Eu ma refeream la cum fac oamenii tractiuni de obicei ( sa nu zic ca 80 % din ei nici macar nu coboara pana jos ).

| AlexSalutir a răspuns (pentru Cosmin86):

Cica te refereai la oamenii care nu executa tractiunile cum trebuie si inainte te luai de aceste exercitii, spre exemplu "acolo nu e forta exploziva ( nici macar forta simpla ), e doar un antrenament pentru masa musculara si skill..." mai bine las-o balta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalutir):

"Cica te refereai la oamenii", de unde pana unde iti permiti ma tu sa-mi vorbesti asa?

Copil firav ( da si in poza arati firav, ala nu e spate in vorma de V si bicepsii nu se vad mai deloc ) ma comenteaza el FIX pe mine.

Mai cresti copil mic si apoi discuti asa cu mine.

COPII mici si firavi, imi zic ei s-o las balta!

| Ellyshoor a răspuns:

Exercitii@@ Tractiuni, Flotari etc! laughing)))

| Senan a răspuns:

Lada.
Fac lada.

Întrebări similare