anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda!
Îmi puteți da nişte sfaturi legate de pariuri sportive ca să îmi iasă un câștig foarte bun?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Visual oricarui om: sa castige la loto sau la pariuri, cat mai multi bani.,
Am o veste foarte proasta pentru tine: nu ai voie sa joci la loto si nici la pariuri sportive daca nu ai 18 ani impliniti, iar tu nu-i ai!
Ca atare, daca castigi, nu poti sa ridici banii, ca nu ai varsta legala! Aici nu merge ca-i ridica mama si tata, odata ce tu esti inscris acolo, mintindu-ti varsta.

| labis a răspuns (pentru Violleta2022):

Mami,esti fenomenala, si la pariuri te pricepi? exista ceva la care nu te pricepi?

| RzV28 a răspuns:

Un sfat dupa cativa ani de pariat aproape zilnic: Nu juca numai pe solisti, incearca sa diversifici biletul sau sa te bazezi mai mult pe goluri. Cauta echipe care au un procentaj bun la a marca pe meci si joaca goluri la meciurile lor, e un pariu unde nu trebuie sa te bazezi doar pe o echipa pentru a castiga. Te poti uita peste Bundesliga, LaLiga si Premier League si Eredivisie pentru goluri multe pe etapa. In plus eu joc de la inceputul anului o strategie numita Easy Money, daca joci de mai de mult la pariuri poate ai auzit de ea, daca nu poti cauta si pe net si gasesti explicatii amanuntite dar in mare incepti cu o miza si joci cote mici, de exemplu 2 meciuri in care pui un gol in meci si tot ce castigi joci pe urmatorul si tot asa. Eu in 10 zile de la 50lei am ajuns la 500. Doar ca acest tip de pariuri e indicat sa fie jucat online!

| TediiL a răspuns:

Eu castig sume mici, insa joc la distractie si nu pentru a ma imbogatii, cel mai rau e atunci cand joci la disperare
parerea mea.
Joaca la misto si poate vei scoate cu putin noroc
deci am pierdut 2 cote de 1, 10 si am prins una de 12, 5 si una de 30
Nu exista sigur happy

| AlYouNeedToKnow a răspuns:

Fotbal - Pariaza mereu in Ligue A Franta pentru ca toate echipele mici sunt dominate de Monaco, PSG si Marseille si vezi ca vine champions si Europa League

| Geitigy a răspuns:

Sfatul pe care ti-l pot da. si pe care eu l-am urmat aproape 2 ani, efectiv iei 2-3-4 (maxim 4) meciuri zilnic cote de 2-2, 5 si pui numai pe cateva meciuri. o sa ai castiguri foarte mici, dar daca pui 3 bilete pe zi si iti iasa 2. pe un bilet tu sa pui 5 lei si sa ai profit 20 automat daca tu pui 15 lei pe zi, cu un posibil castig de 60 de lei, si tu scoti 40... scazi cat ai pus in ziua respectiva, adica 15 lei, si ramai cu 25 de lei pe plus, nu ii mare lucru, dar daca vrei sume industriale, mai bine pui mai multe bilete, posibilitatea de a castiga este mai mare, decat atunci cand pui 10 echipe pe un bilet si scoti 150 lei din 5 lei happy succes la imbogatit happy

| Gontoiu_Claudiu_1992 a răspuns:

Www.probet.ro pronostiguri sportive destul de sigure, recomand