| kadarcosmin2000 a întrebat:

DAU FUNDA. Salut am 14 ani si as vrea sa intru intr-un club de fotbal pentru juniori, as vrea sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
- Ce probe o sa dau ca sa ma calific
- Din ce probe ar trebui sa ma pregatesc
- Ma primesc si daca am 14 ani, dar eu sunt bun
- Are ceva daca nu prea stiu sa dau cu capul.

Vreau raspunsuri de la cei care stiu, al mai bun raspuns primeste FUNDA

Răspuns Câştigător
| GabiMihai08 a răspuns:

Antrenamentele se fac pentru a invata. Avand in vedere ca ai 14 ani, ma gandesc ca din toamna vei trece la juniori republicani. Evident ca te vor primi, pentru ca un club are mai multe grupe de varste ( de ex. anul acesta cei nascuti in '96-'97 formeaza Juniori republicani A, '98-'99 juniori republicani B, '00-'01 juniorii C, care joaca pe plan local, iar de la toamna '97-'98 republicani A, '99-'00 B, iar '01-'02 juniori C) deci varsta nu e o problema. Nu dai nicio proba, adica vei face si tu la fel ce fac si ceilalti, iar daca ramai sau nu la echipa la care dai probe, vor decide antrenorii, care vor vedea nivelul de pregatire atunci cand joci fotbal pur. Bafta!

1 răspuns:
| cosminnick3000 a răspuns:

Da, te primesc si daca ai 14 ani. Cand vei merge la primul antrenament te va verifica cum fugi, cum suti mingea, cum dai pasele, forta pe care o ai, viteza si pe la sfarsitul antrenamentului o sa puna toata echipa sa joace un meci ca sa vada cum te comporti pe teren.
Dar precizez ca depinde si la ce echipa mergi.