anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproximativ o luna m-am apucat de culturism, dar bazat doar pe alimentarie. Se vad rezultatele dar nu in mod deosebit. Ce suplimente proteice pot lua si in functie de ce se aleg aceste suplimente? Ma intereseaza un,, meniu" complet de suplimente nu doar vitamine sau mai stiu eu ce, ceva pentru dezvoltare rapida dar nu steroizi sau alte chestii care sa imi afecteze in mod negativ sanatatea. Ce imi recomandati concret?

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Multumesc mult am abonament pe un an la o sala foarte ok + sauna si piscina dar ideea ar fi complexul de suplimente nu doar acel praf. Am vorbit cu un nutritionist si a spus ca nu este in masura sa imi recomande nimic trebuie sa vorbesc cu un medic axat pe asa ceva el era axat pe medicina si alimentatie naturista nu sportiva dar mi-a spus ca o sa ma coste in jur de 800-1300 de lei pe luna in functie de magazinul de unde le cumpar ceva bun adica varful de gama doar ca nu gasesc pe nimeni in domeniu care sa imi spuna exact ce si cum daca stie cineva...

| fresHZoNe a răspuns:

Si eu fac sala si la inceput am luat http://www.fitnesskit.com/p.2446.0.0.1.EN/mammoth-2500-22-kg.html de vanilie. am crescut foarte repede. chiar am facut si niste vergeturi la legatura dintre umar si piept. dar acum s-au dus, nu se mai vad. eu ti-l recomand cu placere.
se face cu apa sau lapte (daca vrei sa iti iei eu iti recomand de vanilie, e foarte bun la gust) si se bea jumate de shake cu o ora inainte de antrenament si jumatate imediat dupa antrenament.
trebuie sa dormi destul de mult ca muschii sa aiba timp sa se refaca. cel putin 5 mese pe zi (fara grasimi si fara sa te saturi pentru ca altfel te ingrasi).
cam asta e parerea mea. poate te ajuta :)
Succes!

| GaNgSty a răspuns:

Daca esti din Bucuresti du-te la metrou la tineretului si pe acolo este un magazin care se ocupa numai cu proteina si vitamine de genul asta si acolo gasesti pentru toate buzunarele fratimiu sia luat la 150 ron un butoias cu praf care trebuie sa il bage in apa si sa bea cand face sala si ala iti e recomandat tie iar la 150 ron era printre cele mai bune de acest gen asa ca multa bafta si sa iti iei si o banda pentru spate ca sa fii mai sigur si apropo daca vrei o sala ieftina sa imi trimiti un mesaj privat sa iti zic (intrari in fiecare zi si tarif 65 ron + dus si sala de fitneswinking )

| Alexandru2222 a răspuns:

Un program de exercitii in parc poate fi la fel de eficient precum o ora de fitness, daca stii cum sa alternezi miscarile. "Folosind gravitatea si propria greutate poti sa compensezi pentru lipsa de greutati si aparate", sustine antrenorul Tom Vincent pentru...
Sper ca ti-am fost de ajutor!