|

De cand a aparut sistemul VAR fotbalul s-a stricat, ce păreri aveti?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu VAR-ul strica fotbalul ci oamenii care folosesc acest sistem total incorect, au fost destule decizii proaste de cand s-a implementat in fotbal in mod oficial,, in Anglia au fost o gramada faze controversate analizate si mai prost de VAR, au fost multe faze care erau de VAR dar care nu au fost bagate in seama,, e un sistem perfect in fond, doar ca arbitrii nu-l folosesc la capacitate maxima(unii).

Leoneilor, meciul cu Atletico a fost intr-o maniera corecta de arbitraj, nu mai faceti pe voi ca miroase.
Fotbalul s-a stricat de cand echipe precum Barca, PSG, City au inceput sa arunce cu nemiluita, de cand Messi are salariul de 40 de milioane de euro pe an, exemplele urmeaza, acum 20 de ani nu vedeai asa ceva in fotbal.

| explică (pentru Drimmero):

Da corecta pe naiba, cum sa anulezi golul lui Messi care nu a fost hent.

| a răspuns:

Sunt de aceeasi parere. Mereu se spune ca tinerii nu mai joaca fotbal afara ci doar pe pc, insa cu acest sistem fotbalul a devenit un joc pe pc. Plus ca tu te bucuri dupa ce dai gol si dupa bucurie ti-l anuleaza. Mai e si farmecul fotbalului, multi fotbalisti cu experienta folosesc diverse tertipuri, practic in asta consta jocul lor, dar daca sunt filati non stop or sa fie exact ca fotbalistii din fifa