| SingleForOne a întrebat:

De ce cursele MotoGP au cameră în spatele motocicletei, în spatele motociclistului?
De ce numesc acest lucru ca "immersive view for the fans"?

Îmi place să mă uit la astfel de curse, dar sunt minute întregi în care arată numai camera din spate. De parcă nu aș avea ceva mai bun de făcut, decât să văd fundul unei persoane.

Răspuns Câştigător
| Natalie4u a răspuns:

Cursele MotoGP au camere amplasate în spatele motocicletelor pentru a oferi o perspectivă mai apropiată și mai personală a experienței de a conduce o motocicletă la viteză în timpul unei curse. Această perspectivă imersivă este considerată a fi foarte atractivă pentru fanii sportului, deoarece îi permite să se simtă ca și cum ar fi acolo, alături de motociclist, experimentând viteza și adrenalină la nivelul lor.

În ceea ce privește afișarea prelungită a camerei din spate, acest lucru poate fi o alegere a producătorilor de televiziune care doresc să ofere o perspectivă cât mai completă asupra cursei și a acțiunii. În timpul unor momente mai lente ale cursei, cum ar fi la începutul sau la sfârșitul acesteia, camerele din spate pot fi utilizate pentru a oferi o imagine de ansamblu a circuitului și a altor motociclete, sau pentru a surprinde momente interesante, cum ar fi depășiri sau incidente.

Cu toate acestea, dacă această perspectivă nu este pe gustul dumneavoastră, există și alte unghiuri de filmare disponibile în transmisia cursei, cum ar fi camerele amplasate pe motociclete, camerele aeriene și camerele fixe de pe marginea circuitului.

0 răspunsuri: