anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu-mi mai cresc brațele? De câteva luni am tot 34 în braț și nu pot crește nicicum. Merg la sală de 5 ori pe săptămână, am zi separată pentru brațe, am 4 mese pe zi, de două săptămâni am început să iau creatină monohidrată și proteine.
Încetul cu încetul celelalte grupe de mușchi se dezvoltă dar brațele deloc.Precizez că sunt, evident, ectomorf, când am început sala aveam vreo 28. Ce aș putea face?

Fundă!

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Mergi de 4 ori pe saptamana, ar fi prima schimbare.

Zi ce antrenament ai concret, sa vedem ce putem imbunatati acolo.

| Ganzzo a răspuns (pentru Cosmin86):

Antrenamentul l-am gasit pe YouTube, se numeste Shredded Club si e de la Jeff Seid ( https://www.youtube.com/watch?v=tZaK0s182YI )

Vreau sa merg pe genu de corp aesthetic si de aceea am ales programul asta.
Baiscally
Luni - Piept triceps
Marti - Spate Biceps
Miercuri - Picioare
Joi - Piept Umeri
Vineri - Brate. workout-ul la brate nu fac ca si in clip, incerc exercitii de la AthleanX care sunt facute sa te ajute sa creasca mai repede bratele. teoretic
De asemenea am pus intrebarea asta pe bodybuilding.com in caz ca vrei sa vezi ce au scris cei de acolo ( http://forum. bodybuilding.com/showthread.php? t=172105723 )

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ganzzo):

Parerea mea este ca te-ai supraantrenat, facand brate de 2 ori pe saptamana.

Eu cel mai mult am crescut la brate asa:

- 2 saptamani pauza COMPLETA ( poti face eventual doar picioare )
- apoi 2 exercitii / tip de muschi :

- biceps : tractiuni cu palmele spre tine ( + discuri legate de tine, sa fii mai greu ) + flexii cu gantere. Miscare LENTA.

- triceps: flotari la paralele + extensii cu bara Z ( din nou, miscari lente si contractii ).

Maxim 6-7 repetari / serie.

Multi la brate lucreaza cu greutati prea mari si nu fac corect ( sau greutati prea mici si exagereaza cu "corectitudinea").

| DryIce a răspuns:

Tu vrei sa cresti in 2 zile? omule sala se face pe 10 ani nu pe 3 luni :I esti si enervant. Daca nu te pricepi ia acolo steroizi si cresti in 24 ore. Sala adevarata se face pe 1 deceniu macar (10 ani cel putin).
Ai 4 mese pe zi. Cipsuri? ai idee ca trebuie sa iti numeri proteinele care le mananci? sti macar raportul?
In fine, vrei si tu chestii mari. Creatina e o prostie, doar baga apa in tesut. Cand nu mai iei te dezumfli rapid. Nu stiai?

| Ganzzo a răspuns (pentru DryIce):

Si de ce ma rog sunt enervant? Am un an si ceva de sala, nu 3 luni.Creatina este un supliment folosit de cam toti profesionistii din acest domeniu. Aportul meu de proteine cred ca este bun avand in vedere ca iau 2 cupe zilnic si am 4 mese care pot contine proteine ( oua, carne, peste). Intrebarea este daca trebuie sa cresc raportul de calorii sau sa-mi schimb antrenamentu, ce imi spui tu mie ca eu consider niste chipsuri o masa si ca fac sala de ieri?
Sigur de pricepi in domeniu sau spui si tu ce ai auzit?

| Cosmin86 a răspuns (pentru DryIce):

Serios, te "dezumfli"rapid? DE CAND?

Eu DE CE dupa 2 ani de folosire, cand n-am mai folosit NU m-am "dezumflat rapid"?

p.s. : in perioada de definire, inainte de concurs, culturistii NU mai folosesc creatina. Nu ar fi STUPID sa se "dezumfle" FIX INAINTE DE CONCURS?

Mai documenteaza-te inainte sa-ti dai cu parerea... muschii au deja apa multa in ei, ce "baga creatina" e nesemnificativ.

| DryIce a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu am vazut pe pielea mea. In 3 luni de sala cu proteine am crescut de la 55kg la 80kg si cand nu am mai luat proteine am slabit in 2 saptamani de la 80kg la 70kg. Nu pot sa zic, m-au ajutat cu 15kg. Oricum cand aveam 80kg simteam cum scadea puterea abia ma miscam, era clar ca eram plin de apa in muschi ca puii de gaina tituti cu chimicale. Is periculoase proteinele astea daca iei in exces...

| Cosmin86 a răspuns (pentru DryIce):

Depinde de alimentatie, sa slabesti 10 kg in 2 saptamani mi se pare exagerat... probabil mancai foarte putin.

Proteinele le poti lua si din mancare, inseamna FIX acelasi lucru.

| IonutMihai1998 a răspuns (pentru DryIce):

Unde ai vazut tu, ca daca nu mai iei creatina, te desumfli, toti sunte ti profesori mai nou, nu ai nimic de spus ca sa il ajuti, nu comenta aiurea, toti spun ca asa zisa creatina, e cel mai bun supliment dupa piata