| VasileRapidistu13 a întrebat:

De ce stelistii inca au tupeu pe site-uri si peste tot in tara cand toate campionatele au fost furate? Nici macar un titlu luat pe merit, hotie peste hotie, echipa ruseasca venita cu tancurile din al doilea razboi mondial, 40000 de fani pe Republicii in B suntem mandri de istorie, suntem rapidisti ereditari ne tragem de R Roma Romania Rapid.

14 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tocmai din cauza asta au tupeu, că știu să vândă bine meciurile.

| VasileRapidistu13 explică (pentru sadrian46):

Sunt pe hotie sunt pe smecherii si ei si cainii din stefan

| sadrian46 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

De unde știi tu ce se ascunde în spate?

| gabicoo a răspuns:

Vasilică tată ești din ce în ce mai agitat! Ia un Diazepam și fă nani!
Lasă adulții să dezbată probleme serioase pe TPU!

| VasileRapidistu13 explică (pentru gabicoo):

Nu sunt agitat ma ca acum sparg laptopu de mai zici ceva legat de mine sau de Rapid, am facut box 10 ani si karate kid 5 ani.

| gabicoo a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Nu e nevoie să spargi laptopul! Au muncit din greu părinții tăi ca să ți-l cumpere!
Dacă zici că ești așa de tare pe bătaie fă o vizită prin Ferentari, Bolintin, Sintești sau altă zonă populată cu rapidiști! Dacă vii întreg de acolo nu-ți mai zice nimeni să mergi la culcare!

| ReddY25 a răspuns:

CSA nu e Steaua laughing

| LordCristobal a răspuns:

Ai pus destul de bine problema, oricum tupeul unor steliști e penibil.
Și eu sunt rapidist dar și Rapid la un moment dat a fost favorizat de autoritățile comuniste.Bine nu a făcut atât de multe rele precum Steaua sau Dinamo.
Prin anii 50 și 60 Rapidul era echipa preferata a lui Gheorghiu Dej și inclusiv Titus Ozon a jucat la Rapid la cererea lui Dej.
Bine, referitor la întrebarea ta, mulți steliști au un tupeu și orgoliu prostesc din cauza faptului că nu inteleg și nu cunosc istoria și nu au niciun pic de cultura sportivă sau generala.Multi din ei nici nu știu de unde provine echipa lor, ei o țin pe a lor că au câștigat UCL in 86.

| VasileRapidistu13 explică (pentru LordCristobal):

Eu nu am auzit sa ia Rapid vreun campionat furat ba chiar a iesit pe locul 2 de n ori,a fost luata cu japca, mereu furata ca sa nu ia campionatul si a avut si fotbalisti de renume cum e Daniel Pancu, Marius Niculae si crescuti de ei nu ca oile furati de la toate echipele cu bani furati din alte aranjamente si na il aveau pe Banel care era tigan si dadea autogol si ne fac pe noi tigani, romani tot roman ramane, e o tara plina de tigani de tarani si de ciobani de aia nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani.

| gabicoo a răspuns (pentru LordCristobal):

Rapidul are o istorie îndelungată și controversată:
În perioada interbelică a fost o simplă echipă muncitorească (e drept că a incomodat pe multă lume și atunci), în perioada regimului comunist a fost echipa favorită a "ceferistului" Gheorghiu Dej pentru ca in vremea lui Ceaușescu să cadă în disgrație!
În 1988 a retrogradat la cererea "savantei" deranjate de schelele ridicate în preajma stadionului! Se spunea atunci că "Ceaușesca și partidul/Au adus în B Rapidul", iar după revoluție echipa a suferit de cancerul numit Copos! Pentru el Rapidul a fost o boală dar și el a fost boala Rapidului!

Îl rog pe Vasilică să nu se bage că aici este o discuție între adulți!

| VasileRapidistu13 explică (pentru gabicoo):

Copos a ajutat foarte mult Rapidul de aia a luat campionatul in 1999 si 2003, deci taci dreacu taci din gura.

| gabicoo a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Ți-am spus să nu te bagi! Copos a fost la fel de toxic pentru Rapid la fel cum au fost Borcea și Turcu pentru Dinamo și cum este Becali pentru FCSB! Da! Copos a ajutat echipa să câștige prin aceleași metode ca și cei enumerați de mine mai sus!
Ia Diazepamul și te culcă!

| cfrtobias a răspuns:

Tu zici de FCSB care nu e steaua?