| Alexandru250201 a întrebat:

De ce toti culturistii profesionisti folosesc steroizi?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Organismul are o limita, ei vor sa depaseasca bariera aia dar uite asa ajungi cu probleme de inima, pietre la rinichi, probleme cu plamani

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca sa arate bine intr-un timp scurt. Avand in vedere ca participa la concursuri.

| LPCTSTR a răspuns:

Pentru ca fara ei nu se mai pot numi "culturisti profesionisti".

| Sn4k3 a răspuns:

Ca sa aiba rezultate mai rapide, mai bune.

| Crackman a răspuns:

Ce nu stiu ei ca dupa un an de s-a lasat de spor. se lasa si carnea pe ei laughing

| Kogaion a răspuns (pentru Crackman):

Bine ca stii tu lucrul asta, dar ei nu-l stiu. Pe ce lume treiesti vere.

| ziftode a răspuns:

Da

de ce? concursurile de culturism tin (din cate stiu eu) numai de marimea masei musculare, nu de forta sau altceva, si fara steroids masa musculara se dezvolta numai pana la un anumit punct

https://www.google.com/......ps?/search
https://www.youtube.com/watch?v=6IJx1W5JYbU

si sunt si steroizi legali si aprobati, nu lucrez in domeniu, dar am auzit!

| HadesSs a răspuns (pentru ziftode):

Steroizi legali nu sunt, cel putin nu la noi in tara.

| ziftode a răspuns (pentru HadesSs):

CUT THE CRAP DUDE!

la un moment dat am observat in gimnastica feminina (inclusiv romaneasca) EVIDENTA folosire a steroizilor, in gimnastica artistica era clar, iar in cea ritmica e ABSOLUT EVIDENT, tin minte o vreme cand fetele aratau de parca ar fi fost prinse de maini si de picioare si lungite ca un elastic, si acum toate (din ambele tipuri de gimnastica) arata ca niste mastodonti plini de muschi si asta la niste varste in care nu au avut ani de zile sa traga de fiare

cum pana acum nu m-a interesat si am vrut sa verfic pe bune, CE ZICI DE ASTA:?!?
https://www.google.com/search?q=steroizi+de+crescut+masa+musculara+legali
http://ro.musclemass.eu/

VERIFICA INAINTE DE A II SPUNE CUIVA CA CE A ZIS E PE DOS, s-ar putea sa te faci de kko!

| HadesSs a răspuns (pentru ziftode):

Aloooo,cauta pe internet timpul de detectie a steroizilor, orice hot neprins e negustor cinstit, daca unu foloseste si nu e detectat de ANAD asta nu inseamna ca steroizii sunt legali, mai documenteaza-te.
Iar ce mi-ai dat tu sunt bani aruncati, cutii frumoase pentru prosti.

| ziftode a răspuns (pentru HadesSs):

Cum zici tu, exemplul pe care eu l-am observat personal nu e posibil fara steroizi, si SUNT FOARTE MULTE TIPURI DE STEROIZI, nu cred orice ai zice tu ca sunt toti, TOTI ilegali

http://www.steroizi.ro/folosirea-steroizilor-in-culturism/

| AnastasiaK a răspuns (pentru ziftode):

Din cate vad in linkul tau apar probolan-50, somatodrol si gh balance. Toate sunt suplimente, niciunul steroid laughing Daca vrei, pot sa adaug si eu la lista produse care se mai folosesc si sunt legale la noi (gen metadrol, thermacuts, ultraslim), dar niciunul nu reprezinta steroizi laughing

Cat despre lege, baga un search pe google "Legea nr. 104/2008 – Republicata - Monitorul Oficial nr. 451 din 28 iunie 2011; Versiune consolidata in 01/02/2014" si te lamuresti singurel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e sportul acesta care merg la profesionisti care sunt ca dulapul sigur iau steroizi. Dar mai sunt niste gânganii de amatori la man’s physique sau sportivi de ii folosesc din dezinformare si lene sa munceascã naturali. Pentru aceia nu am pic de respect, deoarece aduc dubii false despre ce se poate natural sa faci, si este chiar impresionant sunt foarte putine modele din astea care nu iau, unii iau steroizi si aratã chiar rãu de tot vai de mama lor laughing
Daca vrei sa vezi ce se poate natural ar fi bine sa te uiti la culturistii, powerlifteri si strongmanii de pe vremuri "old time strongman" inainte de anii ‘80 deoarece atunci nu existau steroizi.

Uite aici un natural care a Muncit o viatã intreagã https://youtu.be/pj9SOnZ_nfg
https://youtu.be/1wy_94eWZCU

Cei care zic cã nu se poate natural sunt doar neexperimentati care cred cã daca faci 8-12 repetari o sa creati mare, si se plafoneaza deoarece nu au citit o carte sau fara pic de experientã proprie.

Adevarul e ca este foarte greu sa pui masã muscularã multa si sa fi si striat in acelasi timp, un natural daca are 8 patrãtele o sa arate foarte slab deoarece nu se pastreazã musculatura grea, glicogenul si apa din muschi.

| AlexSalling a răspuns:

Ca sa li se dezvolte musculatura mai repede, sa fie in forta dar steroizi sunt ca niste bombe cu ceas. Poti muri de la ei. Nu recomand asa ceva nici in ruptul capului, sala este cea mai buna forma pentru a-ti face muschii.

| Alexandru250201 explică (pentru AlexSalling):

Nu ai inteles, de ce recurg la acest gest pentru ca masa musculara si forta poti sa tii-o dezvolti repede si fara sa ia steroizi

| AlexSalling a răspuns (pentru Alexandru250201):

Exact. Stii, il admiram pe Dorian Popa ( nu i-a steroizi) pana sa vad cate pilule ia ca sa-si tina corpul acela pe care-l are. Uita-te si tu si spune daca chiar are nevoie de ele.
https://www.youtube.com/watch?v=6JGR7d7UZkw&feature=youtu.be&t=92

| HadesSs a răspuns (pentru AlexSalling):

Cine te-a pacalit ca Dorian Popa nu ia steroizi? laughing

| AlexSalling a răspuns (pentru HadesSs):

Na, atunci ii dat drac*. Cand se va lasa de ei, adio corp.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Multi fac de peste 20 de ani si tot iau stero. nu ai nicio sansa la podium (sau macar in primii 10) fara... si ei din asta traiesc.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexandru250201):

Nu chiar. Masa musculara ti-o dezvolti repede probabil tu, daca esti incepator, dar cand ajungi la un anumit nivel creste extrem de greu sau chiar te plafonezi. Oricum, steroizii se pot lua si pentru definire, nu doar pentru masa (sunt inclusiv participante la bikini care folosesc), iar cat timp sunt folositi sub supraveghere medicala (ceea ce nu e posibil in Romania apropo, fiind ilegali) nu-s chiar "bombe cu ceas" cum a zis un utilizator mai devreme.

P.s. Nu stiu cat de adevarata e afirmatia ca toti culturistii ar folosi steroizi. Exista unii in cazul carora nu s-a demonstrat ca ar fi folosit.

| Kogaion a răspuns:

Pentru ca fara steroizi nu ai cum sa ajungi la dimensiunile lor. E imposibil.

| alexandruanghel a răspuns:

Dorian Popa ia steroizi, a recuscut intr-un show tv.

| Tud0rr a răspuns:

Culturistii profesionisti castiga bani din asta, deci li merita sa investeasca bani in steroizi. Riscul e destul de mic daca se face sub supraveghere medicala. Nu ai cum sa reusesti ca si culturist profesionist fara sa folosesti steroizi anabolizanti. Si se folosesc in toate sporturile la nivel inalt.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Tud0rr):

In toate sporturile? Pai si cu testele antidoping ce facem? laughing