| Cosoo a întrebat:

De unde pot cumpara steroizi? Afectează cu ceva organismului? Cum se administrează?

Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Http://www.descopera.ro/......rup-de-zeu
http://www.steroizi.ro/informatii-suplimentare/efecte-secundare/
http://www.doctor.info.ro/steoizii_anabolizanti.html
Performanta nu este stimulata de administrarea de steroizi, ci numai cresterea in masa musculara. Mai precis, un culturist care isi injecteaza steroizi nu poate sa ridice "brusc" mai multe kilograme la piept decat inainte, insa masa musculara va cunoaste proportii imense, lucru ce nu poate fi dobandit doar prin sport.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu sunt buni. Daca vrei sa ai muschi bazeaza-te pe exercitii la sala si o dieta corespunzatoare.Cine apeleaza la steroizi nu se gandeste decat sa faca muschi intr-un timp scurt. Dar nu realizeaza consecintele care apar dupa intreruperea administrarii substantelor. Nu-ti recomand decat tras de fiare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci injectie si se umfla carnea. Chiar ai vrea asta?

| KanameKuran a răspuns:

Raspunsul lui nugasescusernameliber este cel mai complet, insa daca nu doresti sa citesti toate acele artiole, permite-mi sa iti fac un scurt rezumat al efectelor secundare:
Printre efectele secundare ale administrarii de steroizi, se numara: Sterilitatea (de cele mai multe ori temporara), pierderea libidoului (dorinta de a face sex), hepatotoxici (afecteaza in mod negativ ficatul, desi nu pare prea periculos, daca amesteci steroizii cu cantitati de mari de alcool, medicamente, alimente tratate cu diferite substante, poti sa iti pierzi ficatul [sa ai nevoie de un transplant]), Ginecomastia (vei avea sani, la fel ca o fata), calvitie (caderea parului), insomnii, oprirea cresterii in inaltime, probleme cardiovasculare, Marirea prostatei (de cele mai multe ori, prostata revine la normal dupa oprirea administrarii de steroizi), Afectiuni ale rinichilor, Depresia (dupa oprirea administrarii de steroizi, masa musculara va scadea drastic intr-un timp relativ scurt, asta deseori duce la depresie).

Modul de administrare difera in funcite de tipul de steroizi. Cele mai populare metode de administrare sunt: shake-uri, pastile si injectabile.

Un site de incredere de unde poti cumpara steroizi de calitate (substanta cu o puritate de cel putin 98%, fara amestecuri, fara pacaleli) este: ste ro izi-onli ne. com (fara spatii intre litere).

Răspuns utilizator avertizat
| xYonasuper a răspuns:

Eu zic ca te va afecta foarte tare, dar in rest nu stiu prea multe

| Manglitorul a răspuns:

Atentie mare ca steroizii creeaza dependenta. Daca nu ai rabdare sa cresti natural iti recomand mai degraba sa folosesti proteine (pro mass 2000)

Întrebări similare