anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am inceput de 7 zile sa fac 3 serii de abdomene si in acele cele 3 serii sunt 30 de abdomene si cu pauze intre serii, fac de o saptamana. In cat timp o sa se formeze patratelele? Sau mai trebuie sa cresc in numarul exercitiilor?

Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

Trebuie sa maresti numarul si intensitatea treptat. Dar vei vedea pe pielea ta ca odata cu trecerea timpului parca vrei sa faci mai multe, vei simti ca nu sunt suficiente si vei mai adauga o serie. Si sa variezi! gasesti pe Youtube tot felul de "abs workout", schimba mereu exercitiile, nu-ti lasa organismul sa se invete cu aceleasi seturi.
Nu ai mentionat daca ai grasime, fiindca daca ai este nevoie si de cardio! nu vei putea elimina grasimea doar cu abdomene. Iar alimentatia conteaza in masura de 80%, dar ai spus ca aici ai grija, deci esti pe drumul cel bun.

5 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Niciodată. Abdomenul ca si restul este o grupa musculara si trebuie tratată exact ca si restul grupelor musculare. Il antrenezi o data maxim de 2 ori pe saptamana (muschiul are nevoie de odihna pentru a se reface si pentru a creste) cu 3-4 exercitii a cate 3-4 serii fiecare. Mai era o vorba "abdomenul se face in bucatarie nu in sala". Trage tu concluziile.

| anonim_4396 explică (pentru DovleacTurbat):

Eu fac abdomene acasa si imi pastrez alimentatia corecta.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce? Maxim 2 ori pe saptamna, da-i voie muschiului sa se odihneasca.

| Satango a răspuns:

Bună! Creșterea numărului exercițiilor și a intensității trebuie făcută în timp. Deoarece organismul nostru este așa format încât să se obișnuiască destul de repede cu mediul de viață actual. După fiecare săptămână poți face schimbarea. Ideea e că aceste pătrățele nu se formează doar cu un tip de exerciții, cel puțin, nu la fel de repede. Caută pe net sau informează-te din altă parte, sunt o grămadă de exerciții. Dacă nu, caută să mergi la sală, acolo ai un instructor specializat în asta care te va învăța cum să faci exercițiile corect, și mai ales vei avea aparatura necesară.

| JellyPie31 a răspuns:

Creste progresiv.O sa se vada foarte repede.Ca sa de vadă mai bine redu din grăsimi.Ca durata zic 3-4 săptămâni la seriile pe care le faci.