| Ingognito a întrebat:

Deci FAC de ceva vreme sala si ma gandeam sa schimb programul sau daca sa il las la fel cine se pricepe daca imi poate da si niste sfaturi ar fi frumos, programul este de l-v luni spate piept, Marti biceps triceps miercuri picioare, umeri trapez, joi piept spate vineri biceps triceps, abdomen si cardio zilnic, deci ce parere aveti sa il schimb sau nu

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Cum sa faci spate si piept, 2 grupe mari in aceeasi zi? Plus ca atât când lucrezi la piept cât și la spate intra tricepsul si bicepsul, iar după le lucrezi direct pe ele (biceps triceps), plus umerii care intra si ei etc etc. Încearcă ceva de genul: Luni: spate-biceps, Marți: trixeps, piept, umeri trapez. Miercuri pauză, Joi picioare-abs, Vineri ceva usor, o simplă alergare sau un circuit (daca te simti in stare) sau poti baga umerii cu trapezul si sa nu-i mai faci Marți. S-D pauza. Sau poti incerca Luni-piept, umeri, trapez. Marți spate, Miercuri pauză. Joi picioare, Vineri brate, S-D pauza. Comuti zilele intre ele, combini grupele după cum te simti mai bine.

| qieiqpalz a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa te bazezi doar pe 1 grupa de muschi sa zic asa sa numai faci in fiecare saptamana chestii diferite la sala faci 1 sapt pentru biceps de exemplu dupa pentru abdomen si tot asa e doar parerea mea!

| Alexandru250201 a răspuns:

Daca da rezultate si simti ca e ce trebuie, ca-ti lucreaza muschii bine atunci nu-l schimba. Nu are rost sa te dam noi peste cap cu diferite programe de antrenament care nu isi fac, ca sa zic asa, efectul. Bafta!

| Maioneza9 a răspuns:

Eu zis sa nu mai faci pe grupe de muschi si sa faci intr-o zi de antrenament cu cat mai multe grupe musculare. Daca faci in fiecare zi pe cate o grupa musculara (luni biceps, marti spate, miercuri umeri... duminica abdomen spre exemplu) atunci cand vei reajunge la grupa respectiva va trece deja 7 zile, dar daca faci mai multe grupe intr-o singura zi, de exemplu luni tot ceea ce tine de brate, umeri, piept; spate, marti picioare abdomen, 3 zile pauza si de sambata reincepi ca luni iar duminica ca marti si tot asa (asta e doar un exemplu) atunci timpul in care muschii se vor odihni va fi de 3 zile nu de 7. Ai inteles? Asa mi se pare logic.