| SofiaMaria24 a întrebat:

Dintr-un timp am inceput sa imi placa mult fotbalul, si mie imi place mult de Neymar dar as vrea ca prietenei mele sa ii placa cat de cat de Cristiano Ronaldo, adica ea il uraste foarte mult si vreau sa o fac sa nu il mai urasca. Si nici nu vrea sa il vada sau sa auda de el. Ce as putea face? Vreau raspunsuri mai detaliate.

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Nu poti face un om sa iubeasca sau sa-i placa ceva ce pur si simplu nu-l atrage. Si eu sunt fan Cristiano Ronaldo si, desi recunosc, Lionel Messi este foarte bun, poate mai bun ca Ronaldo, efectiv nu-l suport, nu vreau sa-l vad pe Messi. Indiferent cine ar veni sa incerce sa ma convinga sa-mi "placa" Messi nu ar reusi.

Asadar las-o asa. Fiecare cu ce-i place.
Iar daca esti baiat..serios? Vorbesti cu prietena despre fotbal, ceea ce inteleg ca ei nu-i place? laughing

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, parerea mea e ca Cristiano Ronaldo e cel mai bun jucator, si arata si bine! De Lionel Messi ii place?laughing

| SofiaMaria24 explică (pentru Ibrahimovic):

Nuuu :]] sunt fata,si ea e prietena mea cea mai buna,dar deja am molipsit-o cu fotbalul,dar si ea e cred cum esti tu cu Messi,il uraste, daca il vede nu se uita daca e la mine si ma uit la TV si aude Ronaldo, incepe sa cante si sa faca scheme. Dar pe mine ma deranjeaza, oarecum. Si mie imi place sa o innebunesc cu Ronaldo, crezi ca o fac sa il urasca mai tare? :]]

| Ibrahimovic a răspuns (pentru SofiaMaria24):

Intr-un fel da. Eu zic ca ar fi mai bine s-o lasi. De el nu-i va placea niciodata, probabil. Cine stie ce conceptii aveti voi doua in legatura cu fotbalul, dar eu unul nu as putea sa imi placa de un fotbalist pe care nu-l suport, indiferent cat de bun ar fi.

| hydrantmarian a răspuns:

E fiecare cu genul lui, ca in Romania, nu faci dintr-un dinamovist stelist si invers, P.S: mie imi place mult Robben si Van Pesrsie