anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cate zile apar rezultatele daca fac exercitii fizice in fiecare zi?

7 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Dupa cateva ore -_-

| Clorox a răspuns:

Oare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de intensitatea lor, dar în maxim o săptămână vei observa mici schimbări ici colo la corpul tău, te asigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2 saptamani, dar doar daca faci ca lumea antrenamentele.

| DovleacTurbat a răspuns:

De ce te-ai antrena zilnic? Muschii au nevoie de odihna pentru refacere si dezvoltare. La un antrenament nu obosesti doar tesutul muscular, "afectezi" tot cu sensul de oboseala si sistemul nervos care la randul sau are nevoie de odihna. Rezultate in zile? Niciodata laughing. Rezultate in adevaratul sens al cuvantului inseamna ANI (de antrenamente inteligente "nu ce faci tu acum", de alimentatii potrivite scopului tau si odihna).

| YahWav a răspuns:

Aici depinde foarte mult si tipul de antrenament pe care vrei sa il faci, desigur intervine si durata, care zic eu in medie e de cel mult 1h si 45min (cel mult). Daca mai iei ceva, o sa se vada rezultate clare in aproximativ 3-4 luni.
Depinde mult si tipul somatic pe care il ai, daca esti mai slab sau mai solid.
Greutatea pe care o ai in momentul in care incepi sa iti faci un program si sa te tii de el conteaza si asta foarte mult, pentru ca atunci poti sa vezi exact cum stai si cat pui pe tine.
Iar aici intervine si ce vrei tu, daca de exemplu ai pus cateva kilograme, iti poti schimba antrenamentul daca nu esti multumit, ridici intentisitatea.
Depinde mult ce vrei, daca e sa mergi pe forta, atunci trebuie sa ai o doza mare de calorii, antrenamente medii ca durata dar cu intensitate foarte mare.
Daca vrei definire si o grasime foarte putina, practic undeva in pragul de 15%-10% ar trebui sa te mentii, asta inseamna antrenamente cu o durata mai mare si cu repetari multe dar nu o intensitatea la fel de mare ca pe forta.
Pentru o refacere buna, somnul e foarte important iar pe plan secundar zic eu ca e bine sa iei si *aminoacizi, dar ceva mai calitativ si daca e sa dai un ban sa merite.
Proteinele isi si ele rostul mai ales daca incepi si vrei pui putina masa mai repede, si forta desigur, de inceput o cupa de 80gr pe zi o sa iti ajunga linistit, apoi ridica doza la doua. Aici sa fii atent daca sa iti cumperi sa fie ceva light, fara prea multi carbohidrati, ma gandesc ca vrei masa musculara de *calitate. Bafta si mult succes! happy

| anonim_4396 explică (pentru YahWav):

Multumesc.
Eu sunt slab.
Dar am un pic de grasime pe tot corpul