| uchihasasuke09 a întrebat:

Dupa ce am terminat antrenamentul la 15 minute dupa am mancat 2 banane si am luat 2 cupe de whey kevin levrone cu aroma de ciocolata cu 500 ml de apa(imediat dupa banane) si am inceput sa ma simt rau la stomac.Acuma ma simt mai bine dar nu stiu exact de la ce m-am simtit rau.Sa fie cum mi-am umplut stomacul prea tare,am luat prea rapid una dupa alta, nu se iau 2 cupe deodata,de la aroma, trebuia sa mananc inainte sau cum nu sunt obisnuit?

21 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu trebuie nici sa ne culcam imediat cand suntem obositi; deci nici sa nu mancam. Ci trebuie sa asteptam ca organismul sa fie odihnit mai inainte de masa, de somn, etc.

| uchihasasuke09 explică (pentru anonimg):

La stomac am simtit ca imi este rau.Si nu ma culc imediat dupa antrenament.

| uchihasasuke09 explică (pentru uchihasasuke09):

Cred ca o sa iau 2 cupe separat nu mai iau 2 deodata.

| anonimg a răspuns:

Ma gandesc sa nu fie si de la proteinele acelea, din cauza ca stomacul nu este obisnuit cu ele.
Sau poate cu lapte ar fi fost primie mai bine de stomac. Fa asa cum ai zis: i-a mai putine.

| uchihasasuke09 explică (pentru anonimg):

Cred ca de aceea ca stomacul nu e obisnuit cu ele + ca o sa iau 1 pahar dupa 10 minute de antrenament si altul dupa 20-30 de minute dupa primul.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai mâncat prea repede sau te-ai suprasolicitat. Ai fost odihnit azi? Eu mai am stări așa trecătoare de rău din cauza oboselii acumulate sau dacă mă mișc prea mult dimineața după ce abia m-am trezit. Din câte știu eu trebuie să mănânci ceva și înainte de antrenament. Pot fi multe laughing

| uchihasasuke09 explică (pentru supadeceapa):

Cred ca am mancat si baut prea repede si mult.Eram obosit de la antrenament dar nu asa tare ca cel de acum 3 zile fiindca am luat inainte de antrenament creatina 3.6g cu o lingura de miere.

| Goete a răspuns:

Antrenorul meu a zis ca nu pot manca o ora inainte si doua dupa antrenament

| uchihasasuke09 explică (pentru Goete):

Deci probabil trebuia sa nu mai incerc sa mananc nimic dupa o ora sa las alea sa se absoarba. Data viitoare le las 2 ore.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Goete):

Ce antrenament? Sala pentru masa musculara?

| uchihasasuke09 explică (pentru Cosmin86):

Forta 5x5 cu pauze scurte de 30 secunde intre serii.Cu haltera 4 exercitii adica 5 serii genuflexiuni, 1serie indreptari, 5 serii barbell row(nu stiu cum se numeste in romana) si 5serii presa militara.

| Cosmin86 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

La antrenamentele se forta se fac pauze mari intre serii, de 3-5 minute. 30 de secunde, doar forta nu e. Cate repetari pe serie?

| uchihasasuke09 explică (pentru Cosmin86):

Acuma 6 dar mai incolo o sa fac 5 cand mai cresc greutatea, stiu ca la anduranta se fac pauze 30sec-1minut intre serii, masa musculara 1-2 minute intre serii si forta 3-5 minute intre serii numai ca nu as vrea sa astepta atat de mult pentru ca mi se pare foarte mult sa stau 3-5 minute si2 mi se pare mult.Imi ia cam 40-45minute un antrenament asa daca as face pauze de 3 minute ar fi 40-45+3x16 adica 1h 28-1h33

| Cosmin86 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

Eu nu prea inteleg cum poti sa reiei seria dupa doar 30 de repetari, cand faci 6 repetari/serii. Iti pui o greutate astfel incat sa nu poti face a 7-a repetare, corect?

| uchihasasuke09 explică (pentru Cosmin86):

Deci incep cu incalzirea cu bara goala 1 serie de 20 repetari la fiecare exercitiu. Dupa cu genuflexiunile incep cu o greutate mai mica ieri 18.5 30 sec pauza(cam pana scot si pun greutati) dupa 21 pauza dupa 23, 5 pauza dupa 26 pauza dupa 28, 5 pauza si trec la indreptari tot cu ultima greutate de la genuflexiuni. Evident nu fac cu aceeasi greutate la barbell row si presa militara.Sunt incepator si vreau sa fac ceva de genul https://stronglifts.com/5x5/#gref.Fac acasa pentru ca am discuri si pot sa pun pana la 70-80 kg.Vad cand ajung acolo in vreo 2 luni sper.Cresc la fiecare antrenament cu 2.5kg pe bara.Doar ca nu am banca sa imping la piept acasa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

E bun antrenamentul pentru un incepator.

| uchihasasuke09 explică (pentru Cosmin86):

Asa ma gandeam si eu can ajung la intermediar 1 cum zice acolo de fapt cred ca mai repede o sa fac de 3 minute pauza intre serii. Oricum la inceput nu te fortezi foarte tare pana cand incepi sa prinzi ceva forta cam pe la 80 kg-100kg incepi dupa faci mai mult efort.

| uchihasasuke09 explică (pentru uchihasasuke09):

Ce zice ajung astea 4 exercitii in mare parte pentru full body?

| Cosmin86 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

E vorba cat poti, daca poti cu pauze mai scurte evident ca o sa faci pauze mai scurte. Fiecare organism e diferit, in sportul asta ce functioneaza pentru mine e posibil sa nu functioneze pentru tine si invers.

Nu prea ajung, lipseste ceva pentru piept si partea superioara a spatelui(tractiuni).

p.s.: proteina luata de tine e ok, daca nu merge bine combinatia cu banana, alege alta sursa de carbohidrati.

| uchihasasuke09 explică (pentru Cosmin86):

Ok mersi mult.Defapt am mancat 2 banane inainte si am pus in shake doar 500 ml de apa cu 2 cupe, cred ca am baut prea repede si de aceea oricum dupa urmatorul antrenament beau 250 ml apa cu 1 cupa dupa 20 de minute de antrenament si iarasi dupa 40 de minute de antrenament.P.s ca dupa ce am baut jumate de shake am inceput sa ma simt rau si mi se pare prea puternic gustul si mirosul de ciocolata cred ca de aceea ca nu sunt obisnuit

| Goete a răspuns (pentru uchihasasuke09):

Incearca, poate fi asta cauza