anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca daca vrei sa fii definit, sa se vada fiecare muschi trebuie sa reduci apa? Iar ca sa fii mai pufos, sa se vada cat de cat muschii trebuie sa bei multa apa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nici vorba de asta, din contra mai multe lichide este mai multa sanatate,nu crede orice aiureala,cerceteaza,cauta,cunoaste,daca vrei sa se vada fiecare muschi trebuie sa faci mai multa masa musculara,daca vrei sa se vada muschi abdominali = vezi de grasimea abdominala, faci cardio, iar pentru a arde grasimea abdominala, se face prin sprinturi, uitate si tu la maratonisti vs sprinteri sa vezi diferente, astea sunt studii facute pe subiecti

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Bei mai multa apa ->urinezi mai des, tot aia e.
Problema reala este retentia de apa. Carbohidratii retin apa si te fac sa pari pufos. Pe astia trebuie sa ii reduci, dar nu in perioada de acumulare a masei musculare!
E adevarat ca antidiureticele si insetarea te fac sa pari mai "shredded", dar nu e indicat sa faci asa ceva, poate doar daca particip la un concurs si esti deja foarte definit (deci ai deja foarte putina grasime corporala).

| Kerre a răspuns:

Nu, ba din contra este. In mod normal daca vrei sa fii definit trebuie sa fii intr-un deficit caloric, adica trebuie sa slabesti, sa ajung la un procentaj de grasime foarte mic, in general trebuie sa fii intr-un procentaj de grasime mai mic de 10%.