| RobertoBMW a întrebat:

E bun Krav Maga pentru autoaparare? Cam cat costa un abonament? Cam cat timp trebuie sa faci ca sa stii bine?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

La mine in oras am vazut ca e 3000 de lei (30 de milioane) pe an parca. De bun, e foarte bun.

6 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Nu crezi ca e mai util sa eviti un conflict? Daca ala vine cu un cutit si ti-l infige in tine sau cu un pistol, ce mai faci?

| RainmakerX a răspuns (pentru ywar):

Cica sa eviti un conflict. Si daca ala este chiar langa tine atunci ce mai faci? Este mai bine sa fii pregatit in caz ca nu poti sa fugi sau respectivul este mai rapid decat tine.

| ywar a răspuns (pentru RainmakerX):

Da, adevarat. Si ala scoate ganul si iti improasca creierii pe asfalt!

| AnastasiaK a răspuns (pentru ywar):

Folosesti tehnicile invatate in kobudo (e cu arme si e destul de misto daca ma intrebi pe mine...bine, n-am practicat prea mult), respectiv scoti pistolul din dotare ca ai dreptul si ca civil sa ai permis de armawinking

Bine, glumesc, dar crede-ma ca in orice situatie esti mai avantajat stiind autoaparare decat nestiind. Oricum, primul lucru care ti se zice in orice arta martiala este sa eviti conflictele. Disciplina e pe primul plan, so why not?

| Kerre a răspuns (pentru ywar):

Este foarte greu sa eviti un conflict, in aceasta socientate fascinanta daca esti bun esti luat de prost, iar daca esti rau tot esti luat de prost, deci pe care o alegi? Stiu foarte bine ce zic, la scoala eram mereu luat in ras deoarece nu reactionam deloc si incercam sa evit tot inloc sa i au atitudine. Odata ce am luat atitudine si m-am batut cu un coleg care mereu se lua in gura cu mine cautand mereu scandal, nu am mai fost luat in ras, ba mai mult am fost mult mai respectat decat am fost in toata viata. Acum nu zic ca de fiecare data cand cineva te jigneste sa sari cu pumnii la el, asta da dovada de necontrol asta fiind cea mai mare slabiciune a omului. In caz ca vezi ca tot ce faci nu da roade si cel de langa cauta scandal ce faci? stai intr-un colt si incepi sa plangi?

| Kerre a răspuns:

Da, stilul de lupta "Krav Maga" te va ajuta in caz de autoaparare. Orice stil de lupta te ajuta la autoaparare, fie el de contact sau nu, daca stii niste miscare de baza care te va ajuta sa-ti imobilizezi adversarul tot esti inainte decat sa nu stii nimic.