| OmulTalentat a întrebat:

E o mizerie sa fii sustinator Arsenal, sa afirmi ca ai cea mai buna echipa, dar an de an sa te multumesti cu locul 4 si sa fii ciuca batailor prin UCL?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Cel mai bine e sa sustii hoarda lui Real sau sa fii fanul Varzei,, mi se face scarba de morbizi si de barzelonistii balcanici!

3 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Fratioare in Premier Lique sunt echipe de valoare, locul 4 este bun dar nu trebuie sa se creada cea mai buna echipa fiindca la mod obiectiv nu este.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Nu cred ca poti face aceasta comparatie. Si liverpool nu a mai luat campionatul de ani grei dar a luat cupe europene iar arsenal a luat campionate in era thierry henry, bergkamp, kanu, wiltord.
campionatul ala e foarte puternic si arsenal a lucrat cu anrenorul ei francezul ala an de an cu investitii minime in jucatori iar asta s-a vazut daca nu bagi bani nu castigi campionate. Poate in ultimii ani au facut investitii nu stiu nu m-am interesat dar dupa ce altii au plecat arsenal trebuia sa investeasca daca voia campionate ca incepuse si chelsea sa faca urat prin campionat ca venise rusul la chelsea si era si mai mare lupta intre ele

| TCosminn a răspuns:

Ceea ce afirmi tu aici se numeste consecventa. Jucatorii sunt si ei oameni, iar oamenii au momente bune si momente mai putin bune. Daca tu azi te decizi ca nu vei mai fi suporter Arsenal Londra, si de saptamana viitoare echipa isi revine si castiga campionatul si la anul Champions League, nu o sa redevii suporter Arsenal? Sau esti suporter doar cand echipa joaca bine si isi place jocul?