| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

E problema daca nu mananc decat cu 4 ore inainte de sa merg la sala? Tin sa mentionez ca vreau sa pun masa musculara.Ar trebui sa incerc sa mananc inainte de antrenament?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Nu conteaza, crezi ca daca mananci cu o jumatate de ora, 1 ora, 2, inainte de antrenament se intampla ceva minune? Gandeste-te ca doar cateva ore ii ia organismului doar sa digere si sa transforme in macro si micronutrienti ce ai cosnumat tu. In plus nici la sala nu te duci pe "burta goala" caci in sange ai toti macronutrientii si micronutrientii de care organismul are nevoie pentru a se hrani. Iar o mica paranteza pentru Flapy ala, ce legatura are numarul meselor cu cresterea in masa musculara? Baaa, trezirea ma, aveti google in față. Poti sa cresti in mass musculara si cu o masa pe zi cu conditia ca in acea masa sa-ti iei tot surplusul caloric si de macro si micro.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Raspuns scurt si clar: nu se mananca cu minim 30 minute inainte de a face sport. In rest poti sa mananci cand vrei desi uni zic sa mananci cu 2-3 ore inainte de a face sport.

| FlappyXXX a răspuns:

Salut!
Ca sa pui masă musculară ar fi preferabil să mănânci de multe ori pe zi, și de 6 ori dacă poți, și dacă e posibil sa mănânci puțin mai aproape de antrenament, 2-3 ore gen dar ar fi bine si 4 daca chiar nu ai timp, dar important este să nu stai nemâncat dar să nici nu mănânci fix înainte de antrenament fiind că ți se face rău în ambele cazuri.
Deci să nu mănânci fix înainte de antrenament, poți mânca cu minim o oră înainte și vreo 30 min măcar să te odihnești că altfel ți se va face rău.
Și să mănânci cât mai mult posibil.