| AmazingONEx a întrebat:

Este adevărat că după un antrenament, de exemplu la brațe, următoare zi brațele îți pot fi mai mari(ieri am avut 30 cm în braț, următoarea pot avea 31)?

13 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu pentru ca bratele in diametru au marimea cea mai mare la cald atunci cand sunt antrenate ptin, cand iti masori bratele la rece cum ar fi in repaus acasa ele vor fi putin mai mici.
De la o zi la alta nu se dezvolta sub nicio forma doar daca nu se intervine asupra lor cu ceva substante neortodoxe, in rest trage calumea si nu te gandi la asta, ele se vor dezvolta in timp fara probleme daca antrenamentul si dieta sunt pe masura.

| RAY a răspuns:

Poate fi retentie de apa din cauza creatinei

| aXy99 a răspuns (pentru RAY):

De la o zi la alta?!

| RAY a răspuns (pentru aXy99):

Nu stiu, nu stiu nici cata apa retine masa musculara daca consumi creatina, e doar o presupunere, ceva ipotetic atat

sa cautam

You might’ve heard creatine bashers say "you gain nothing but water weight," or that your cells "inflate like little water balloons" while on creatine. That’s partially true; you DO gain water weight. Creatine causes water retention, sometimes up to 5 pounds at higher "loading" doses. But it also gives you more energy for training – promoting muscle growth and weight loss.

Trying to make weight or trying to get cut? Water retention might be a concern for you. In these cases, cycle off before the big date, but in general cases the benefits far outweigh this temporary concern.

So, yes, you will gain (retain is a better word here) water weight, but you’ll also gain so much more.

https://flowathletics.com/......ed-truths/

cam asta am gasit

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Creatina determină reținerea apei, uneori până la 5 pounds la doze mai mari de "încărcare". Dar, de asemenea, vă oferă mai multă energie pentru antrenament - promovarea creșterii musculare și a pierderii în greutate.

apropo nu e vb de 5 kg si de 2, 2 kg

| aXy99 a răspuns (pentru RAY):

Vezi ca nu e vorba de la o zi la alta, ci in cateva saptamani, iti spun pentru ca am consumat si eu. Din pacate, eu nu am avut beneficii, nici pe partea de forta, anduranta, nici pe cea de masa musculara. Nici macar la retentia de apa. Consumam 4-5 litri de apa si degeaba. Nu am pierdut deloc kg dupa ce m-am lasat, chiar din contra, am continuat sa cresc in forta si masa.
Sa nu mai zic ca mi-a iesit cam mare creatinina serica la analize, desi nu mai luasem de o luna jumate, asta ca sa vezi cat de lent se intampla anumite procese.
Eu ti-am mai zis care e treaba cu aceste studii, incearca pe pielea ta ca sa aflii cum e cu adevarat. Stii cum e, 4 din 5 persoane spun ca ruleta ruseasca este sigura laughing

| RAY a răspuns (pentru aXy99):

Am sa fac culturism cand scap de burtica, desigur ca nu sunt o dogma aceste studii dar macar putem trage niste concluzi provizori cat de cat

| aXy99 a răspuns (pentru RAY):

Cred ca te-ar ajuta culturismul sa scapi mai repede de burta. Stii si tu ca se consuma kcal si pasiv happy

| Cosmin86 a răspuns:

Evident ca nu happy

| aXy99 a răspuns:

In timpul antrenamentului si la scurt timp dupa vor fi mai mari datorita pomparii cu sange, ziua urmatoare nu.
Poate daca faci febra musculara? Nu stiu sigur, eu aveam abdomenul mai vizibil cand aveam febra, dar nu stiu daca era neaparat mai mare. Se acumuleaza acid lactic in muschiul respectiv.

| Raven a răspuns:

Da, i-adevărat dar nu durează, fenomenul se numește hipertrofie tranzitorie (temporară), se umflă din cauza aportului de sânge pe care organismul tău îl trimite acolo pentru a face față efortului.
http://livehealthy.chron.com/muscles-bigger-hours-after-workout-4703.html
http://cathe.com/muscles-look-bigger-right-workout/
http://www.quora.com/Why-are-my-muscles-bigger-after-a-workout

| Marta135 a răspuns:

Nu, pentru ca bratele nu cresc asa de repede. Nu ai intr-o zi 30 cm si urmatoarea zi " Tadam", 31 cm. Bratele se dezvolta mai greu dacat te gandesti tu, dar oricum, acel 1 cm va creste si el o data si o data, dar nu peste noapte. Sper ca te-am ajutat! Funda?

| Eu6666661 a răspuns:

Doar ti se pare, dar nu se intampa nimic