| dyk3yy a întrebat:

Este bine sa ma duc singur la sala? Cum o sa imi respect programul daca va trebui sa astept la unele aparate? Imi trebuie vreun echipament sau haine due schimb? Si ce detalii imi puteti da daspre sala CFR din Iasi? Daca vreti dau funda.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Irelevant, la inceput nu ai nevoie de spotman.
il respecti ca grupa musculara, nu neaparat ordinea aparatelor. e ocupat la unul, faci alternativ la altceva. nu astepti 10 minute dupa altii. daca ai 4 aparate si vine randul la impins inclinat si e ocupat, faci cu gantere. e ocupat si ala faci declinat. si tot asa. alternezi.
pantaloni de trening, lungi sau scurti dupa cum vrei, adidasi de schimb, tricou si prosop. nu e frumos sa transpiri pe aparatele folosite si de altii.
nu sunt din Iasi, deci nu stiu.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Salile care se respecta, intotdeauna au pentru cei abonati un anume program, astfel incat acestia au acces rapid la aparate.

| TheRealDaniel a răspuns:

Daca este pentru prima data cand mergi la sala si nu ai antrenament este bine sa ai pe cineva langa tine pentru ca sunt multe exercitii in care o sa fie nevoie de ajutorul unui coleg/prieten, ai nevoie de o centura pentru brau, pentru a nu iti rupe cumva spatele din cauza greutatilor si de niste manusi cu degetele taiate, cum s-or chema, deoarece transpiri mult in timpul antrenamentului si poti scapa foarte usor greutatile, da ai nevoie de haine de schimb si nu iti face griji de asteptat la unele aparate, nu toti fac acelasi program ca si tine, iar in timp ce unul face la un aparat tu poti face alt exercitiu.