| AmazingONEx a întrebat:

Este bună această ordine de antrenament pentru sală:
Luni; spate și brațe
Marți; piept și abdomen
Miercuri; picioare și umeri
Joi; piept și abdomen
Vineri; spate și brațe

Și mai ceva, acest antrenament poate fi considerat unul Full-Body
?

8 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

E un program prost. Prea mica diferenta intre antrenamentele de piept si oarecum prea mare intre antrenamentele de spate. Nu combina spatele cu bratele pentru ca nu vei putea sa te antrenezi eficient, spatele e o grupa mare. Fa spate cu triceps sau biceps ori singur. La fel si la picioare+umeri, numai chef de umeri n-ai dupa 5-6-7 exercitii la picioare. Daca faci mai putine nu vei mai avea aceleasi rezultate. Trapezul unde il lasi? Nu mai face abdomen de 2 ori, fa odata pe saptamana acasa, oricum el se dezvolta cand faci exercitii compuse si se vede doar daca ai putina grasime corporala.

| shrink a răspuns:

Indicat este sa faci spate cu biceps + picioare/abdomen si piept cu triceps si umeri + picioare/abdomen, alternand intre ele in timpul saptamanii

| funnnyman32 a răspuns:

Salut! Ca sa ai rezultate cat mai bune, la grupele mari, pune ti o zii pentru fiecare De exemplu Luni faci doar Spate, vineri Umeri,
Dar merge si cate 2 dar luni daca bagi spate si brate e foarte solicitant, si marti nu o sa mai lucrezi la maxim pieptul ca posibil sa faci febra a doua zii, Nu e un program cine stie ce, abdomene poti face si acasa, iar la sala sa faci cu greutate cu discuri in mana pe banca. Pentru rezultate bune fa cate o grupa mare pe zi cel putin la o luna sa schimbi antrenamentul sau intensitatea, repetari, mai rapide, mai lente, ori cu greutate mai mare si mai putine repetari ori mai multe repetari cu greutate medie.

| aXy99 a răspuns (pentru funnnyman32):

Umerii grupa mare? laughing

| funnnyman32 a răspuns (pentru aXy99):

Da, umerii sunt grupa mare. De ce te-ai amuzat sau nu stiai asta. )
Daca ar fi dupa tine cred ca ai zice ca bicepsul e grupa mare ha.

| aXy99 a răspuns (pentru funnnyman32):

Picioarele, spatele, pieptul ce mai sunt? laughing

| funnnyman32 a răspuns (pentru aXy99):

Sunt si alea grupe mari, multi nu lucreaza picioare. Daca lucrezi o grupa mare trebuie sa ai si pauza, daca faci Piept - biceps trebuie sa ii dai pieptului pauza necesara sa se refaca, nu sa bagi de 3 ori pe saptamana ca nu ai facut nimic, in perioada de pauza muschii cresc. Eu l-am indrumat spre un program mai simplu, care il faceam eu acum 3 ani.

| Lauv a răspuns:

Nu lucrezi grupele de două ori pe sătpămână, mușchii cresc când sunt în repaus nu când lucrează
Fă un program pe 4/5 zile să lucrezi fiecare grupă de mușchi dar să nu le faci de două ori pe săptămână înafară de brațe (umeri, triceps, biceps, antebraț)
Restul nu are sens să le faci deoarece le soliciți prea mult și nu cresc și ai mers la sală degeaba.