| Dalmore a întrebat:

Este fotbalul o arta neinteleasa?

45 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Negot financiar

| RAY a răspuns:

E un sport atat

| Sn4k3 a răspuns:

E un sport.

| Plato a răspuns:

Nu cred ca e neinteleasa, avand in vedere cati adepti are.

Fotbalul inseamna mult mai mult decat 22 de oameni ce fug dupa o minge. Fotbalul inseamna emotie, curaj, echipa, suflet, dorinta, speranta, fericire, esec, lacrimi etc. Sportul asta e un uragan de emotii. Intr-o secunda esti in extaz, iar secunda urmatoare in depresie, sau invers.
Lovitul mingii e doar un pretext pentru ce e in spatele acestui joc. Desi, bineinteles, totul porneste de la mingea aia.

Fotbalul mi-a oferit emotii puternice, inclusiv lacrimi, uneori de fericire, alteori de frustrare, dar asta e sportul.

| Drimmero a răspuns (pentru Plato):

Asta trolleaza si voi puneti botul? Degeaba ii explici, nu are cum sa inteleaga, fotbalul nu-i de ea.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Nu, e numai pentru fiinte nobile cu IQ de 163 rolling on the floor)))

| Plato a răspuns (pentru Drimmero):

Ni l-au luat pe Eden... sad

Nu stau sa vad pe fiecare daca troleaza sau nu, mna. Ma gandeam ca o sa apara multi anti-microbisti, asa ca am zis sa prezint si versiunea noastra.

| Drimmero a răspuns (pentru Plato):

E amuzant cum apar precum ciupercile dupa ploaie, dar unul n-are vreun argument valabil, o sleahta de habarnavisti, nu-ti bate capul/

Cat despre Hazard, nu citesti presa sportiva din strainatate? E al Realului de 2 ani si oficial de saptamana trecuta in tricoul lor, oricum...e o jigodie, voi fanii chelsea nu trebuie sa-l iertati, si-a batut joc de voi.

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Care 'voi'? Astia de aici in afara de Plato sunt pe langa subiect. Vrei discutii serioase legat de acest subiect cu argumente si civilizat? Atunci cauta-ma si discutam ca 2 adulti, dar ceea ce ai facut pe site iti demonstreaza imaturitatea/

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Ce am facut? laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Uita-te la nataraul ala, pai cu alde d-astia sa-mi bat capul? E si vina mea ca raspund unor astfel de topicuri, o viata de om nu e suficienta ca sa va educ!

Esti din gasca celor care prefera circoteca si doar atat.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Iti place circoteca. Mereu esti cu ochii pe ea.

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Uneori ma mananca si pe mine sa ma mai amuz, dar mi se taie cheful cand dau de oameni care jignesc si nu isi asuma prostia

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Plato a jignit in cel mai mare hal, țigănește, iar tu ai venit repede să-l pupi in fund. Jignirile lui nu te-au deranjat, si știi de ce? Pentru că sunteți doi misogini împuțiți care meritați zburati pe site-ul ăsta direct in mamele voastre.

Ce înseamnă sa-ti asumi prostia? Vorbește și tu ca omul, crezi că toți ne tragem din familii din astea de microbiști cu IQ-uri echivalente lui Einstein?

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Asa, arata-ti cultura si educatia primita de acasa,, asa vorbeste o fata care se pretinde civilizata?

Nici el nu a procedat bine facand troaca de porci acea fata cu intrebarea, dar nici sfanta nu e.

Stai cuminte ca nu ma iau dupa nimeni, am propria personalitate si pot gandi singur fara sa fiu influentat de nimeni,, gagico!

Sa-ti asumi prostia? Sa admiti ca ai vorbit numai prostii si sa-ti asumi replicile acide care vor veni

| Dalmore explică (pentru Dalmore):

Daca vorbeam prostii, nu mă inundau cei mai normali oameni de pe site-ul ăsta cu voturi inteligente. Eu nu am pretins că sunt în niciun fel, spre deosebire de tine și Plato. Vezi cum vorbești numai că să-i dai creierului ăluia ceva de lucru, saracu, că stă mort acolo? Fără site-ul ăsta s-ar atrofia de tot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Exista si o mică diferenta, fotbalul îl intelege, fizica nu.
N-am nimic cu cei care se uita la meciuri.Toti ne pierdem timpul intr-un fel sau altul.Fotbal sau telenovele, tot aia e.Nu-i pasa nimănui.Problema apare când începi sa ai org.asme când îți imaginezi o minge.

| Clorox a răspuns:

E ceva frumos cand vezi cromatica dintre echipe, cand vezi un teren care arata bine, cand etc...
Pe mine ma fascineaza puterea cu care lovesc unii jucatori, chiar e impresiv.
As zice ca este o arta neinteleasa, acum depinde de fiecare.

| RobertMoon a răspuns:

Fotbalul a devenit o afacere de mult timp, arta neinteleasa nu are cum sa fie.

| StrongHeart a răspuns:

Ce e fotbalul? un sport unde alearga 20 de oameni dupa o minge? Ce e asta? Pentru ce se investesc miliarde in acest lucru?
Raspunsul e:pentru diverisment.
Omu' de rand are nevoie de divertisment,e mult prea greu sa accepti munca de zi cu zi fara o placere,o consolare.
Ai o echipa favorita(juventus pentru mine a fost mereu cea mai tare) o urmaresti,vezi ce schimbari apar,un jucator nou, sunt fotbalisti care fac chestii pe care nu le-as putea nici daca as investi zeci de mii de ore sa le fac la fel de efectiv ca ei, sau urmaresti echipa nationala pentru ca iti iubesti tara, vrei sa ai o mandrie.
Este un lucru foarte frumos, dar o arta neinteleasa nu as spune.In prezent e cel mai urmarit sport de o perioada lunga impreuna cu hockey si basket.

Răspuns utilizator avertizat
| syd a răspuns:

­­­sa fiu sincer, trebuie sa ai un iq foarte ridicat ca sa intelegi fotbalul. jocul e extrem de subtil, si fara o cunoastere profunda a acestuia, majoritatea fazelor vor trece neobservate pe langa spectatorul de rand. de asemenea, filosofia fiecarui jucator se rasfrange asupra stilului sau de joc - spre exemplu, messi se inspira puternic din nihilismul german. fanii inteleg lucrurile astea; ei au capacitatea intelectuala sa aprecieze cu adevarat profunzimea fotbalului si sa realizeze ca nu e doar un sport - e un stil de viata. in consecinta, oamenii care dispretuiesc fotbalul sunt intr-adevar idioti - desigur ca ei nu ar putea aprecia, de exemplu, umorul din replica existentiala a lui hagi "viata e frumoasa, dar merita traita", care este ea insasi o trimitere criptica la romanul ciuma al francezului camus. surad chiar acum cand imi imaginez unul dintre naivii astia perplexati ramanand cu gura cascata in fata ecranului de televizor, in timp ce geniul lui cristiano ronaldo se desfasoara in fata lor. ce prosti­.­. mi-e mila de ei laughing

si da, ca tot veni vorba, am un tatuaj cu echipa mea preferata. si nu, nu poti sa-l vezi. e doar pentru ochii domnisoarelor - si chiar si ele trebuie sa demonstreze ca sunt in marja a 5 puncte de iq fata de al meu (de preferat, in jos) in prealabil. nimic personal copile cool

| Drimmero a răspuns (pentru syd):

Ai incercat tu, dar nu ti-a iesit trolling-ul,, mai baga inca o fisa.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Daca inca îmi răspunzi, înseamnă că merge destul de bine.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

L-ar înțelege oricine ar fi interesat de o pătrățică verde pe care aleargă niste buline colorate dintr-o parte în alta. Dacă nu prezintă interes, nu înseamnă că e fizica cuantica. Exista sporturi nobile, care transmit mult mai multe, dar fiecare cu nivelul lui. Nu meriti obsesie, tu te-ai băgat în seamă, eu doar ți-am făcut pe plac și ți-am dat atenția pe care ai cerșit-o.

| syd a răspuns (pentru Drimmero):

­­­mai bag'nco fisa ca la aparate
vad rosu in fata ochilor - 777
trrrr ts k­a ts k­­a ts

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Microbiștii sunt puțin bolnavi, atât doar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi place de tine laughing
Numele real al lui Drimmero e de fapt Picasso si nu știam eu?

| Dalmore explică (pentru anonim_4396):

Vorbește despre fotbal de parcă ar fi ceva rafinat și elegant, de complexitatea fizicii cuantice.

| 1231242 a răspuns:

Dacă te referi la cel jucat la nivel amatoricesc, sincer vezi doar prostănaci, cel de nivel profesionist este greu, iar fotabalul este unul dintre cele mai agresive sporturi.

| Thecurious a răspuns:

Fotbalul este, un sport, cred, cel mai preferat din lume.
Nu este incadrat in domeniul artelor : pictura, muzica, poezia, sculptura, cinematografia /actoria.
Sportul e, un spectacol, jucat dupa reguli simple pe care toata lumea sanatoasa psihic le poate intelege.
Nu pot deslusi sensul expresiei "arta neinteleasa ".
Nu cred ca poti compara fotbalul cu pictura moderna, care e mai putin inteleasa de publicul larg.

| Dalmore explică (pentru Thecurious):

Drimmero vorbește despre acest sport de parcă ar fi ceva de neînțeles, un soi de fizica rafinată, doar pentru minti luminate. Cred că oricine poate înțelege fotbalul din 3 click-uri pe google, oricât de complex ar fi ca sport, e doar sport, nu vreo disciplina academica neaccesibila oricui.

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Si totusi nu-l intelege toata lumea, ba chiar se gasesc idioti care sa judece tot fenomenul si toti oamenii implicati din el.

In fine, doar delirezi si esti imatura, propun sa stergi intrebarea si sa se incheie circoteca, uneori nu am energie pentru toti.

P.S Sa nu faci o obsesie pentru mine!

| Nătărău a răspuns:

Futbalul modern [minge albă, (bări laterale, transversală), plasă albă] e înțeles foarte bine de către mine. E vorba de simbolistică și ce impact are această simbolistică asupra psihicului uman. Pentru mai multe detalii despre simbolistica în diferite sporturi ascultați: Frances Cress Welsing, the Isis Papers.

| Nătărău a răspuns:

Pînă și culoarea terenului pe care se joacă acest sport e făcută specific pentru a induce spectatorului o stare de relaxare extremă și implicit pierdere a cunoștinței. Cine s-ar uita la fotbal jucat pe un teren de culoarea roșie de exemplu? Nimeni, pentru mai mult de cîteva minute. Totul e simbolic și nemernicii se joacă non-stop cu viața "noastră". Trezirica!

| Dalmore explică (pentru Nătărău):

E doar iarba.

| Dalmore explică (pentru Dalmore):

Eu nu am o stare de relaxare cand ploua si se scanda in noroi ca porcii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Fals.

| Drimmero a răspuns (pentru Nătărău):

Nu mai baga legale ca o iei razna, prietene.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Prietene, vorbești cu kuru. Le tragi bine otrăvurile alea de țînțari, așa e? Recunoaște.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Daca nici intre voi nu va suportati, e clar

| Nătărău a răspuns:

De ce cîmpul de undă al atenției tale e mai scurt decît spotul publicitar dintre reclame?

| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns:

Aceiasi intrebare dar pentru mu'ie

| 0k8 a răspuns:

Daca prin arta intelegi aruncat scaune in jandarmi si petarzi in echipa adversa da