|

Este mult 50, 1 kg de masa musculara la 59.6 kg, fac antrenamente de 2 ani si mi se pare foarte multa masa musculara la kg mele, am facut pana si cu o aplicatie si mi-a aratat tot cum mi-a aratat cantarul 50.1 kg de muschi, tin sa mentionez ca am un procent de 13.7% grasime, m-am cantarit astazi, beau 5 litri de apa pe zi, dar totusi am aceasta nelamurire. Cum de am atatia muschi la 59.6 kg? Cantarul imi arata ca am 70-71% apa, 2.7 oase si 13, 7% grasime, deci e posibil sa am atatia muschi la doar 59.6 kg?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer voiam sa iti dau un raspuns ca de la unul care practica bodybuilding de 10 ani la unul care face de 2 ani cica (tu) dar am impresia ca nu va trece de moderatori.Asa ca incerc sa empatizez cu tine si o luam logic:
Cum iti poate trece tie prin cap sa intrebi macar asa nerozie? Tu n-ai oase, tu n-ai intestine, n-ai organe, sange, nimic in afara de muschi?! Deci tu esti practic omul file.Nu va mai cantariti pe pocnitori de la chinezi si nu va mai socotiti masa musculara pe aplicatii inventate de catre un copil plictisit cu acces la internet.Astea sunt basme de copii mici. Iarasi ai mai lasat un comentariu in care spui ca ai tu 17% grasime si vrei sa ajungi la nu stiu cat. Unde ai aflat tu cata grasime ai? Daca imi spui ca tot pe cantar sau aplicatie e clara treaba. Sper din suflet ca esti troll omule si ca intrebarea nu este pe bune. Oricum mai mult de 15 ani nu ai, asta pot garanta dupa logica impecabila de care dai dovada.Nu o lua ca pe o insulta ca n-am nimic cu tine dar intrebarea ta este cu mult peste gradul de ''idioata'', este la un nivel total diferit.

| explică (pentru siriusblack98):

Doamne omule ce te ambalezi asa,de ce trebuie sa ma jignesti im halul asta,stiu ca sunt un ratat in alte puncte de vedere dar nu trebuie sa sari asa cu gura si sa ma jignesti,am pus si eu o intrebare,bine frate n-am muschii atunci si procentul ala de grasime,sunt un gras,un pampalau si un pricopsit dar nu trebuie sa sari in halul asta in capul meu,am pus si eu o intrebare, gata numai pun nicio intrebare, nu ma mai obosesc pentru nimic, numai imi trebuie muschi, fac sport si atat.Doamne frate in ziua de astazi daca pui o intrebare, esti catalogat prost, mai bine tac din gura si imi inchid sufletul ca oricum viata mea e ratata.

| explică (pentru siriusblack98):

Si am 16 ani, aia e sunt un pusti prost ce sa ii faci, am incercat sa fiu cat mai cuminte si am ajuns legat de mama si un mare prost la 16 ani da recunosc nu trebuie sa mi-o spui si tu sau altcineva.

| explică:

Sunt foarte definit, dar vreau sa ma mai definesc sa ajung la 10% procent de grasime, e visul meu de 2 ani, dar mi se pare atat de greu, au trecut 3 luni de zile si am ajuns de la 17.6% la 13.7%,cand fac sport am si mai putin de 13.7%,dar simt ca drumul asta numai are sfarsit, in cam cat timp pot sa ajung la 10% daca mananc aproape perfect, adica 85-90% sanatos si numai pun dulce in gura?