| Faretinboss123 a întrebat:

Este tarziu sa ma apuc de box la 14 ani?
Si sa imi spuneți dacă ma ajuta fizicul am 83 de kg si 1.78

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Numai experți au răspuns la întrebarea asta, serios laughing

Deci:
1. Nu e prea târziu la absolut nicio vârstă să te apuci de sport. Discuțiile apar când vine vorba de a face performanță.
2. Este ok vârsta pe care o ai și ca să se ia în calcul ideea de a face performanță în viitor, dar nu depinde doar de vârstă așa că nu are rost să discutăm prea mult aspectul ăsta.
3. Adeverința aia se cere PENTRU LEGITIMARE. Dar nu orice om care face sport la un club e și legitimat, sunt multe săli la care te antrenezi ca simplu client.
4. Revenind la partea cu performanța, că s-au legat unii și de greutatea ta: în cazul în care vei ajunge să faci de performanță, cel mai probabil ți se va cere o greutate mai mică pentru meciuri, DAR apucându-te de un sport gen box vei slăbi oricum și REPET: discuțiile despre performanță nu-și au locul înainte de a te fi apucat măcar.

22 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

@AnastasiaK Atentie la raspunsurile care jignesc! Civilizeaza-te!

| Violleta2022 a răspuns:

Crezi ca antrenorul te-ar primii?
Nu te supara, dar esti supraponderal!

| cristimihailov a răspuns:

Daca:
1. Ai o figura mai plata, asa, gen tigaie si
2. La scoala nu ai stralucit

Atunci cred ca este chemarea destinului sa te apuci de box.

| Werrich a răspuns:

Stai cuminte, vrei sa ajungi acasă cu vânătăi de la sală? Nu cred că părinții tăi ar fi de acord.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Werrich):

Numai niște părinți comuniști infecți cretini ar interzice copilului asta! Dacă asta își dorește, ar trebui sa fie ÎNȚELES, ÎNCURAJAT SI MEREU MOTIVAT! ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII UN PĂRINTE EXCEPȚIONAL, CU ATITUDINE BENEFICĂ!

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, da! Asa este! Se vede ca n-ai copii! Copii crescuti in razgaiala, carora nu li s-a refuzat nimic, fac cele mai multe tampenii. Chiar am un exemplu proaspat si caruia ii cunosc familia si viata. Ti-l dau si tie poate te razgandesti. https://bit.ly/3mXWwOB

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Un părinte trebuie să-și susțină copilul, să i se pună în vedere anumite riscuri ca să fie cu atât mai atent și eficient.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da! Asa a facut si parintele de mai sus. "Si-a sustinut" copilul, l-a dus cu masina la prietena si acum este complice la tentativa de crima. Cu copilul trebuie sa fii drept dar sa inteleaga, de mic, ca nu totul i se cuvine. Cum zice romanul "sa nu-i cauti in coarne".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Ăla e un caz extrem. Nici lăsat de izbeliște nu e sănătos. Dar pentru treaba cu boxul, nu văd ce ar fi chiar atât de periculos. Ar fi fost periculos echilibristica pe o riglă de plastic la multi km deasupra unei prăpăstii sau ceva in zbor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

*Riglă lungă de câțiva km proptită de ambele capete ale unui pisc...(mă rog, îți dai seama cam despre ce vorbesc)

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu m-am referit la treaba cu boxul in special ci asa in general. Uita-te si la idiotul de Victoras Micula! Alt bogat lasat de capul lui. Acum nu se mai poate intoarce in tara ca-i cautat de justitie. Si sunt multe exemple de indivizi care n-au fost crescuti cum trebuie si au impresia ca toata lumea le datoreaza ceva lor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Numai comentez, deja mă ia durerea de cap. Prea multe informații îmi dau cu virgulă la neuroni.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Cum vrei. Pe mine ma pasiona discutia. Sa ai o seara frumoasa!

| Werrich a răspuns:

In primul rand ești supraponderal, ceea ce înseamnă că ai putea avea probleme cu inima. Antrenorii cer la înscriere o adeverința medicala de la medicul de familie.

| StrongHeart a răspuns:

Nu te apuca, nu are rost.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Și mie mi-ai dat sfaturi atât de frumoase dar lipsite de justificare reală iar ăstuia i-ai tăiat macaroana din start?! Apropo, tot textul ăla scris de tine nu a fost de prea mare folos, ți-am dat niște răspunsuri înapoi.

| AnastasiaK a răspuns:

@Salontanul 

Când ai pe/te are cineva la ignore, scopul este să nu existe interacțiune între voi. Nu prea înțeleg de ce te mănâncă degetele să te bagi în seamă, și fără să dai un răspuns relevant la întrebare, la fel ca majoritatea care au răspuns pe aici.

Îmi pare rău că eu care am făcut (și) box, cunosc și chiar m-am antrenat cu medaliați la olimpiadă, îmi permit să dau un răspuns corect ce contrazice alți utilizatori care au văzut box maxim în filme, dar au păreri pe aici. Ah, și mi-am permis să-i numesc ironic "experți" laughing Mare jignire, mare! Să le aduci tu șervețele că poate îi ia plânsul de la asemenea "atacuri".

| Alverto a răspuns:

Nu-i asculta pe cei de mai sus!
Vrei să faci asta? Fă asta, nu întreba pe nimeni ce e bine și ce e rău!
,, Tu sa nu asculți ce zice lumea, sa ai încredere în visul tău"

Nu e târziu chiar deloc.
Tot ce mai vreau sa zic e faptul că 83 kg sunt prea multe pentru vârsta asta. Normalul ar fi 55-60. Dacă nu mă crezi caută pe internet și învață de la specialiști.
In primul rând gândește-te mult la asta înainte de a te apuca de ceva ce nu ai mai făcut.
Răspunde-ți la următoarele întrebări: încontro? Cum? Cu cine? De ce? (De ce fac asta? Pentru mine sau pentru ceilalți, pentru părinți? Etc)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alverto):

Ce bine, încă cineva care îl sprijină, nu numai eu! Suntem doi acum. Răspunsul tău e ce trebuie.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alverto):

"Normalul ar fi 55-60. Dacă nu mă crezi caută pe internet și învață de la specialiști."

Mai bine cauți tu și înveți de la specialiști mai întâi. laughing E adevărat că nu e 83 greutatea ideală pentru el, dar e de 10 ori mai bună greutatea asta decât aia estimată de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e târziu, e la fix! Urmează orele de sport ale antrenorului tău și construiesteți cariera în asta până nu e prea târziu! Ai atâta viitor! Caută sprijin în persoanele apropiate (familie, prieteni), respectă alimentația, exercițiile fizice, tehnicile de atac și apărare! NU lua în seamă alte critici și nu amâna! Vei regreta la 30 de ani.

| aleee5262 a răspuns:

Nu e tarziu la 14 ani. E varsta ideala pentru acest sport doar ca problema la tine sunt doar kilogramele. Si asta te-ar putea obosii. Daca vrei sa te tii de box o sa te ajute si la fizic si pe viitor. Iti recomand sa incerci si sa mananci mai putin si asa poti sa slabesti ca daca faci sport, si dupa mananci prostii si mult nu se vor vedea rezultatele. Io zic sa incerci totusi.Si eu vreau la karate happyBafta!