| AncaKyutie a întrebat:

Eu am brațe groase,și nu fiindcă mănânc mult, nu sunt grasa.Asa sunt ele, mai groase.Din cauza asta colegii mei își bat joc de mine.Eu nu mă simt bine când îmi zic asta și vreau să știu dacă există exerciții pentru modelarea brațelor.Si de preferat să apară efectul înainte de începutul școlii.Multumesc anticipat

Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Asa este structura corpului tau, la fel cum unele femei au solduri late si talie ingusta sau altele au picioare subtiri dar nu scapa de burta.
Doar local nu poti slabi, decat tot corpul. Daca ai grasime incearca un sport cardio, aerobicul e bun fiindca mai lucrezi si bratele, insa spuneai ca nu esti grasa deci probabil nu e cazul.
Sunt exercitii de tonifiere a bratelor, incearca de 4-5 ori pe sapt.si vezi ce rezultate apar, iti dau cateva exemple:
https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI
https://www.youtube.com/watch?v=oUychjqfO8I
https://www.youtube.com/watch?v=yW_mO_OtJIE

2 răspunsuri:
| SemperPrimoris1992 a răspuns:

Conteaza in primul rand ce varsta ai.
Daca te afli in perioada pubertatii e perfect normal si nu are nici un sens sa incerci sa intervii in cursul firesc al dezvoltarii tale...chiar daca ai brate mai "groase"...Peste cativa ani, aia care au ras de tine au sanse mari sa regrete ca au facut asta(baietii).
Ce poti face este sa fii cat mai activa, sa practici un sport(sau mai multe), sa incerci sa alergi cat de putin, apoi sa incerci sa maresti distanta/ritmul din ce in ce mai mult.


Apoi, daca esti trecuta de un 18-19 ani, pot sa te ajut cu un program de antrenament, lasa-mi un mesaj privat.

| Cosmin49 a răspuns:

Daca asa este constructia ta nu prea ai ce face, poti incerca sa slabesti, sau sa pui niste masa musculara pe ele cat de cat sa nu stea "pielea" atarnata.