anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista niste tipuri de flotari, sau niste exercitii care sa-mi mareasca rapiditatea la pumni? Ii dau cam incet si as dori sa ii dau mai rapid.
P.S: Ceva ce pot face acasa daca e posibil.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Exercitii la care poti maxim 5 repetari.

Gen flotari cu o greutate in spate care sa NU iti permita sa faci peste.

POTI peste 5 flotari? Mareste greutatea! Simplu.

| wildthing a răspuns:

Viteza este nativa, dar o poti imbunatati prin exerctii de forta. Acesta e motivul pentru care sprinterii de inalta performanta sunt niste pachete de muschi. Exista totusi o limita, pentru ca daca iti dezvolti o masa musculara prea mare, vei deveni prea greu si te va incetini...vezi exemplul culturistilor, care sunt lenti. Revenind la cazul tau, eu cred ca orice fel de flotari ai face, iti vor fi utile, dar sa le faci exploziv. Incalzeste-ti bine incheieturile inainte, ca sa eviti o posibila accidentare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru wildthing):

Pentru asta exista limita de 5 repetari ( eu prefer chiar 2-3 cu o greutate mare ).

| florinflorescu a răspuns:

Salut, iti recomand cea mai buna metoda stiuta si practicata vreodata, este cea a lui Bruce Lee cel mai rapid om din lumea la executarea miscarilor si cu cea mai mare forta. metoda este asfel pune-ti niste greutati la fiecare mana (si picioare daca vrei, daca esti boxer), incepi cu greutati mici si cresti dupa ce te obisnuiesti cu ele. exercitiile sa fie aceleasi ca de obicei, cele specifice sportului tau, sau pur si simplu dai pumni in aer, daca doresti sa devii mai rapid pana nu mai poti tine mainile sus. faci zi de zi, apoi maresti greutatea cand simti ca nu mai este asa eficienta, te-ai obisnuit cu ea. la magazinele specifice gasesti niste bratari cu greutati. ideea este ca in momentul in care nu ai acele greutati esti mult mai rapidwinking succes.