| AliceAnnnnna a întrebat:

Fac Muay Thai de 8 ani. De 1 an au venit niste copii de 12, 13 ani. De atunci tot sunt înjurată si scuipata de ei, singura din toata sala. Cum am pățit de la oricine din clasa a 1 a. Făceam performanta nici macar nu mai am o plăcere să mă duc. Ma duc rar. Tot ce aud e "fa ti-ai uitat fata pe raft, urato, aolo gucciiiiiii" "ptuu vezi ca te-am mâhnit de baie aolo gucciii".
Tot urlă la mine ca nu stiu sa dau cu pumnul si urla in toata sala de râde toata lumea si am inceput sa cred ca nu stiu sa dau. Am început să execut foarte prost ca tot ce aud e "Abi talent" ca am fake-uri pe mine si ca nu am valoare decât de sărăcie. Tot ce aud sunt urlete "huo" ca pe stadion si ca habar nu am sa fac nimic. Ca sunt urâtă. Ca sunt săracă. Ca am fake-uri si ma îmbrac de la Jordan. Ca ei se flexeaza mereu cand avem încălzire si pun Abi. Fac ca toate animalele cu un amărât de tricou Nike. Nu inteleg. Din a 1 a pana in a 12 a am fost batjocorită de mai toata lumea si la sport ajung la fel. Nu inteleg ce sa mai fac. Imi vine sa ma las. Nici macar nu inteleg ca au doar 12, 13 ani sa se potolească.
Ce sa fac? La vârsta lor nu ziceam pâs unora de 20 de ani. Ideea e ca incerc sa ii pun la punct dar ma aleg cu câte o flegma si e scarbos.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le tragi una peste cap la fiecare sar invata minte.

Bula
| Bula a răspuns:

Eu as vorbi prima data cu antrenorul lor, dand un termen imediat sa le puna la punct.
Daca intr-o saptamana nu s-ar rezolva problema, le-as provoca pe rand pe fiecare si le-as da o batuta "oficiala" in ring, sa nu uite toata viata...

| Cosmin86 a răspuns:

La ce naiba club mergi de e permis asa ceva? In cluburile de muay thai din Bucuresti e super disciplina, poti fi dat afara doar pentru ca stai de vorba.

Cum naiba sa scuipi in club? Cred ca pe geam zbori. De la noi zbori si daca nu te inclini la partener, ce sa mai zic de altceva!

Schimba naibii clubul, ala nu e club de muay thai, e o mizerie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fa sparring cu ei, rupe-le capul. Voi antrenor acolo nu aveti? Si ala asculta abjectii sonore gen abi antitalent?

| AliceAnnnnna explică (pentru GabiDumitrescu):

Avem antrenor dar toata lumea zice ca sunt mici si virusati. Dar numai eu simt durerea dracu. Mi s-a luat de la 7 ani pana in prezent să fiu scuipata si umilita de oricine într-un mediu social

| RobertMoon a răspuns:

Du-te la alt club sau vorbește cu cel responsabil de sala aia și explica-i situația. Dacă nu se rezolva mergi în alt loc și gata, nu trebuie să mergi într-un mediu unde te simți stânjenită de ceilalți.

| Dalmore a răspuns:

Ce fantezii ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă tu ești cea din poza de profil... Atunci "WAW". Iar copiii ăștia despre care ne povestești sunt doar niște copii frustrați pentru că ești frumoasă și probabil într-o zi unuia dintre ei nu au acordat atenția cuvenită și acum ți-au declarat război. În fine, cam asa sunt copii din ziua de azi. Iar dacă îndrăznești să îi lovești tot ei sunt ținuți în slăvi de protecția copilului "pentru ca sunt minori și au drepturi".


Eu perosnal le-aș încalcă aceste drepturi și dacă eram din același oraș cu tine mă ocupam personal de aceste gunoaie. Nu să îi bat, nu îmi stă în caracter. Dar un pic înghesuiți merită și apoi băgați într-un tomberon unde le este locul și închis capacul. Dacă ești din Brașov cu atât mai bine. As merge și la părinți la ușă să zic ce retardați au crescut și ca nu au știut a-și educa copiii. Pentru că până la urmă totul pleacă de la educația părinților. Dacă nu și-au primit de la părinți cei 7 ani de acasă, atunci poți bate la ei până la epuizare pentru că tot retardați vor muri. Din păcate sunt niște situații pierdute pentru societate.

| AliceAnnnnna explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca de cand au venit aici se comporta asa. Sunt si taranci de 10 ani aduse aici care zic ca au funduletul mare ca ele sunt fan Cristina Ivone (vloggerita de pe Youtube) ca ele sunt Emy Alupei (alta cu celulita si voce de barbat care cica face trap). Ca nu am eu valoare si ca se pisa pe mine. Ca nu am corp ca nu am tate ca am mușchi de barbat. Nu mai suport toate chestiile astea. Părinții spun doar "liniste""shhhh" degeaba ar vorbi cu părinții ca sunt niste vite. S-au apucat toți terminatii se YouTube si au stricat copiii punandu-si poze cu fundul si promovant cretinismul. Imi e milă de generațiile astea. Singurul vlogger la care merita sa ma uit e Codrin si Paul Trifan. Restul au stricat toata platforma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf, imi pare rau sa aud asta. zi-mi cum pot sa dau de tine si voi face tot ce pot sa te ajut sa ai o viata mai buna,

| TheGentleman a răspuns:

Faci Muay Thai și nu știi să-i pui la punct? :)) Nu te supăra, dar în ochii lor ești o fată slabă. Arată-le cine-i șeful și nici pâs nu vei mai auzi. Ai aici o sursă de inspirație

https://www.youtube.com/watch?v=LU78Nz_1m7M

| AliceAnnnnna explică (pentru TheGentleman):

Faza e că nu mă pot pune nici la mintea lor. Dacă erau de varsta mea era altceva. Eu i-am dat odata unuia un picior si a venit cu maica-sa si antrenorul si au zis ca am creierul cat o nucă chiar daca nu am lovit tare

| AliceAnnnnna explică (pentru TheGentleman):

Frate problema e ca din prima mi se intampla chestiile astea. In orice mediu social sunt de 13 ani incoace. Din clasa a 1 a pana in a 12 a un prieten nu am avut dar am fost scuipata si umilită si cireasa de pe tort a fost sa se zică că întrețin servicii orale. Aici la sport din prima zi m-au luat ca aolo gucci si nu stiu ce ca se lauda cu gucci ca au bani si ca arat ca o sclava. Ei in prima zi nu aveau de unde sa stie daca sunt slabă sau nu.

| OrdanKarris a răspuns:

Motivul pentru care esti agresata verbal si cu flegme nu este pentru ca nu te pricepi la ce sport practici, nu pentru ca esti timida, ci pentru ca emani aerul ala de persoana vulnerabila, persoana care daca este atacata chiar si verbal, nimeni nu va pati nimic. De asta isi permit copiii sa te agreseze, de asta antrenorul tot pe tine te ia la impins vagoane si iti spune ca ai creierul cat nuca. Pentru ca emani aerul de persoana vulnerabila, esti ca un sac de box in care pot lovi toti fara repercursiuni. Daca erai o persoana cu spate, antrenorul nu-si permitea sa zica nimic de tine, iar tu nu erai acum atat de vulnearbila incat sa te simta nite copii si sa se lege de tine. Gandeste-te bine: probabil ai multe insecuritati asupra persoanei tale, insecuritati care te fac sa te comporti intr-un anumit fel si sa dai de inteles ca esti ca un caine ranit in care s-a dat cu piciorul si nimeni nu a patit nimic. Copiii cu cat sunt mai tineri cu atat au perceptia asta mai ascutita si anume ei simt cand o persoana sau un alt copil nu are spate, cand este vulnerabil si cand pot lovi acea persoana chiar si cu vorbe si cumva intuiesc ca nu au ce sa pateasca. Lumea e plina de pradatori, oameni care cauta alti oameni mai slabi decat ei ca sa-i loveasca, exploateze, manipuleze cu repercurisuni minime sau inexistente. Asta esti tu, un om vulnerabil, care emani aerul de om vulnerabil, numai bun de batjocorit. Acum gandeste-te cum este viata ta de ai ajuns in acest punct si vei stii de ce esti agresata.

| AliceAnnnnna explică (pentru OrdanKarris):

De la grădiniță până în prezent pățesc lucrul asta. De ce numai in Romania se intampla asta? 2 ani cat am stat în Germania nu se intampla lucrul asta. Nu cred ca sunt eu neaparat 100%de vina pentru lucrurile astea. Eu incerc sa fiu prietenoasă și să ajut pe toata lumea dar lumea nu ma accepta in societate si sunt înjurată si bătută din cauza fizicului si ca am pielea galbenă. Ca nu mi se vad sprâncenele ca sunt gri. Toata viata asta mi s-a zis si la grădiniță ii speriam cum arătam. Daca 2 gemeni plecaseră ca plângeau la părinți cand ma vedeau. Iti dai seama cum arat. Stiu ca in poza de profil nu ma vad bine la fata. Dar crede-mă si eu ma speri

| AliceAnnnnna explică (pentru OrdanKarris):

Si nu am cum să eman acel "aer de vulnerabilitate" pentru ca eu din prima sunt atacată si nici nu apuc sa privesc omul in ochi. Si prima chestie de care se leagă omul e fizicul meu ca ii sperii.

| OrdanKarris a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Acel aer de vulnerabilitate se simte fara sa zici sau sa faci nimic. E un limbaj corporal si comportamental care te da de gol, fara sa faci sau sa zici nimic. Degeaba spui ca e aspectul tau fizic de vina. Este perceptia ta proprie despre fizicul tau lucru care atrage atentia negativ asupra aspectului tau. Daca tu te ingrozesti de fata ta, vei da acea perceptie altora si altii vor fi scandalizati de fata ta. Se vede ca nu ai o impresie buna despre tine. Cum vrei altii sa aiba o impresie buna despre tine?

| AliceAnnnnna explică (pentru OrdanKarris):

Tu realizezi că de 10 ani de bullying nu am cum să mă schimb si daca vreau nu? Eu acasa imi fac discurs cum sa fiu plăcută si vb singura si reusesc si de fata cu lumea încep să tremur rau. Nu pot controla lucrul asta. Si nu stiu ce sa fac in privinta asta. Orice om in orice mediu scuipat, înjurat și batut 10 ani cu scoli schimbate in fiecare an ajunge sa tremure. Cand ies cu lumea ma fac ca m-am rănit la antrenamente și de aia tremur. Tremur in asa fel de parca as fi in sevraj. Eu ma vedeam foarte ok pana sa înceapă lumea sa isi bată joc de mine din cauza fizicului. Nu eu m-am văzut prima oară urata

Întrebări similare