anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac sala de cateva luni si doresc niste pareri despre acest regim.
Dimineata consum 2 oua sau aproximativ, o mana de stafide.
Peste vreo doua ore 1 iaurt 1.5 grasime.
Inainte de sala,asta peste o ora: un piept de pui la gratar,cu legume si garnitura(fasole maro,cartofi pe pergament fara ulei,orez brun, paste fainoase, etc).
Dupa sala mananc jumate de punga de soia cu un piept de pui in vid (din acela de la lidl) si o lingura de branza light.
Peste vreo ora sa zic asa mananc 6 bucati de caju natural.
Dupa 30 de minute imi fac un smoothie cu 1 pahar de lapte, 25g fulgi de ovaz, o juma de banana, 25g fulgi de porumb, 1 lingurita de qinoa si 30g de wpi natur.
Si de seara mananc ori ficatei de pui ori un pastrav la gratar cu legume.Consum 3 felii de paine cu seminte pe zi.Planul de alimentatie de sus il respect zilnic, doar ce mai schimb garnitura.
Cu antrenamentul pot spune ca m-am pus la punct, m-am inscris cu antrenor personal la grup si ma duc de 3 ori pe saptamana.Ca inaltime am 1.80 si 81 de kg, am slabit intr-o luna 2 kg cu regimul asta si sala.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Dar ce obiectiv ai? Masa musculara, slabire, mentinere?

| ruddy a răspuns:

Planul alimentar este ok. Pentru mine personal unpic cam stresant, sa mananc din 2 in 2 ore aprox. Daca ai timp si nu te incurca ii bun. Daca ai manca toate acestea din 2 mese mai mari, acelasi aport de macro si micro nutrienti ar fi.

| CataCatalin994 a răspuns:

Regimurile s-au demontat demult de lumea stiintifica ca neavand nici o baza in realitate, si ca tot ce conteaza e "calories in-calories out". Numara-ti caloriile pe care le mananci, calculeaza cate consumi, si vezi sa fii in surplus caloric si sa-ti atingi numarul de proteine/zi.