|

Fetelor, mergeti careva la sala? Ce exercitii faceti in ziua de picioare si fund?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiind fata, tu nu faci doar picioare, te axezi si pe fese. Iti recomand sa mergi la o sala cu un antrenor care sa iti dedice timpul lui deoarece fiecare corp e diferit. Pariez ca nu vrei sa faci niste "Hulklegs", vrei senzualitate asa ca sa arunci banii aiurea pe o sala unde nu te indruma nimeni, e mult mai corect sa alergi cam 2 ore in fiecare seara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Seven07):

Tocmai am modificat, mersi. Pai ma duc la sala, mi-a spus ce sa fac. As vrea sa stiu ce fac si alte fete, pentru ca acelasi antrenament de fiecare data e atat de plictisitor laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Bai poate e plictisitor dar sa stii ca da rezultate. Axandu-ne pe picioare, eu n-am vrut senzualitate am vrut Hulklegs si chiar le-am obtinut dar nu instantaneu, in cateva luni bune au inceput sa se defineasca. Nu trebuie sa faci ce fac alte fete, trebuie sa faci ce se face, spre deosebire de steroizi, mersul la sala necesita timp si efort mult mai mare dar merita. Si crede-ma, dupa 2-3 luni de sala probabil o sa intorci mai multe capete decat acum pe strada :-)) Rabdare ^_^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează