| SilentRain a întrebat:

Fetelor voi ce magie faceți pentru un abdomen plat?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Bună! Nu există nici o "magie" care să-ți facă abdomenul plat. În schimb, trebuie să faci exercițiu fizic cel puțin 30 de minute pe zi ( caută pe YouTube, sigur găsești exerciții pe placul tău), să ai o alimentație sănătoasă: diminuarea consumării de făinoase și dulciuri, consumarea de multe fructe și legume ( în afară de banane și struguri ), excluderea sucurilor carbogazoase din meniul tău și să nu mai mănânci altceva decât legume după ora 18:00 ( orice altceva în afară de legume îngrașă dacă este consumat după ora 18:00 ).
Succes!

20 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Folosesc o rețetă străveche din antichitate. E secreta sa știi sa nu o spui la nimeni.

Ai nevoie de: 10g fibra de pânză de păianjen albin, 5ml ulei de bambus, 5g drojdie extrasa din 500l bere cu alcool 5%, 10ml roua culeasă de pe frunzele de nuc dintr-o dimineața cu luna plina, 5g rășină de palmier, 2 lingurițe faina de oase de pește, 4 linguri scoarța de arțar măcinată, 10 fire de par de delfin roz, 2 picături esență de mango concentrație 85%.

Mod de preparare: se amesteca toate cele de mai sus într-un vas de aur, argint sau platina înalt, se adaugă apa cu un deget mai mult decât marginea conținutului, se amesteca în sensul acelor de ceasornic de 50 de ori apoi în sens invers de 50 ori, lent, fără graba. Operația se repeta pana amestecul devine consistent. Operația trebuie executata neaparat seara, la apusul soarelui, la marginea unui lac sau a unui izvor. Cat timp se amesteca se rostește 'fă-mă frumoasa asa ca roua, fă-mă slaba asa ca peștele, fă-mă apetisanta asa ca fructul de mango, fă-mă valoroasa asa ca aurul(argintu/platina sau din ce e făcut vasul), fă-mă puternica ca berea' în tot intervalul în care se amesteca potiunea. Dacă aceasta este prea consistentă sau prea apoasa, se mai amesteca de 100 de ori lent de sus in jos pana la consistenta potrivita. Se lasă să se așeze 2 săptămâni într-un loc rece, ferit de lumina sau factori externi, acoperit cu un capac de porțelan chinezesc sau diamant.

După acest timp, fata/femeia nu are voie sa atinga vasul decât după ce un bărbat brunet, necăsătorit, a pus mana pe ea și a luat o lingura. După aceea fata/femeia poate lua cate o lingura în fiecare dimineață la răsăritul soarelui, așezată în fata unei oglinzi fără vreo îmbrăcăminte, repetând incantatia de mai sus, nu înainte de ritualul de purificare. Rezultatele se vad de la caz la caz după 3 luni, 6 luni, un an, la bătrânețe sau chiar niciodată. Bineînțeles ca doritoarea trebuie sa prepare constant potiunea chiar și după ce a obținut rezultatele dorite. În acest caz e suficienta o linguriță o data pe săptămână, dupa ritualul de purificare.

Cum se executa ritualul de purificare: se iau 100ml apa de toaleta aromata după preferințe, 30 petale de trandafir, 20l apa pura de izvor culeasă dimineața înainte de răsărit după luna în al 2-lea patrar, 5 pene de porumbel alb. Toate cele de mai sus se fierb într-un vas de otel timp de o zi pe cuptor de caramida, adăugându-se apa de izvor când aceasta s-a evaporat, după care se lasă la răcit. Dimineața înainte de rasarit în fata casei, doritoarea se spala cu apa vrăjita, rostind fără oprire 'purifică-mă apa asa cum purifici pietrele'. Spălarea trebuie sa dureze nici mai mult sau mai puțin de 5 minute.

| aXy99 a răspuns:

Ai dat funda unui raspuns foarte prost.

| SilentRain explică (pentru aXy99):

Iar răspunsul tău nu are relevanta, vino când ai ceva uitul de spus happy

| aXy99 a răspuns (pentru SilentRain):

Are relevanta. Tocmai ti-am spus sa nu asculti de aberatiile scrise de persoana careia i-ai dat funda pentru ca nu vei ajunge sa ai abdomen plat in vecii vecilor si te vei mai si chinui pe deasupra.

| Apokales a răspuns:

Stiu o magie Nord Koreana. Se numeste foamea.

| AnastasiaK a răspuns:

Mananc ciocolata si pentru ca ea are patratele, practic se transfera patratelele pe abdonenul meu. It makes sense, right?

| SilentRain explică (pentru AnastasiaK):

Pfoooai de ce nu m-am gândit la asta, chiar are logica

| JicaContra a răspuns (pentru AnastasiaK):

Sa nu uiti ca ciocolata e facuta din cacao, care e o planta, deci practic mananci salata rolling on the floor

| aumih16 a răspuns:

Nu exista magie! sala! eu nu sunt chiar fata! sunt baiat! da fotografia stiu ma tradeaza!

| Swetlly122 a răspuns (pentru aumih16):

Sunt închise

| aumih16 a răspuns (pentru Swetlly122):

Atunci in casa! da eu stiu daca vrea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt fata dar iti spun ce sa faci pentru abdomen: planking si abdomene cat poti.
https://www.lifehack.org/......-every-day

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putina grăsime nu strica.sa fie acolo.
Îmi e scârbă de alea cu abdomen.

| SilentRain explică (pentru anonim_4396):

Asta e bine, nu intenționam sa te atrag laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Atras? Tu pe mine? Despre ce vorbești?
Eu vreau să mă joc cu burtica.

| SilentRain explică (pentru anonim_4396):

Îți plac balenele, nebunaticule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alimentație sănătoasă și sport.winking
Apoi tadam!
Așa am ajuns de la 73 kg la 56 kg în 4 luni. Dacă mai are cineva de gând să facă așa ca mine, îl sfătuiesc să o ia mai ușor pentru ca elasticitatea pielii să nu aibă de suferit. Așa ca un pont.
Succes!

| Anonima163333 a răspuns:

Mult sport.
Si eu m-am apucat cam de 2 sapt. de sport.Fiind in carantina, mi-am pus pe laptop exercitii pentru toate partile corpului (abdomen, maini, picioare etc). Daca le faci corect si regulat, sunt eficiente.
Spor la miscare!

| Swetlly122 a răspuns:

Magie cu bagheta lui bibi blocksber

| Sjajajajdu a răspuns:

Exercitiul vacuum. il faci de 5 ori dupa ce te trezesti ...si apoi de cate ori vrei pe zi.e foarte bun
In 2 luni fara dieta se vad rezultate
Daca tii si dieta si faci si alte exercitii pe langa..se vad rezultate din primele 3 saptamani

Întrebări similare