anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratele meu a zis că a avut o discuție contradictorie cu un instructor de fitness care s-a lăsat cu bătaie. I-a spus fratelui meu că trage bine, dar dacă vrea să se facă mare să pună mâna și să mănânce o pâine pe zi sau să cumpere de la ei GFX-8. Menționez că fratele meu 1.65 și 60 kg, dar împinge 80 la piept și se antrenează bine. Apoi fratele meu a zis că cu o pâine nu pui mușchi pe tine pentru că nu are valoare nutritivă, iar GFX-8 e o mizerie cu mult zahăr. Apoi din vorbă în vorbă instructorul i-a dat fratelui meu un șut în coapsă cu tibia și un pumn în față, iar fratele meu i-a dat un pumn în umăr și doi în cap. Cine avea dreptate? Fratele meu sau instructorul? Cu o pâine pe zi în afară de mesele obișnuite poți puse masă pe tine? E idiot instructorul că recomandă pâine goală?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca frate-tu i-a tras pumni in cap instructorului de fitness, mai ales ca-i juma de metru, dar hai sa ne amuzam cu povestea ta.

| Sorin2k3 a răspuns (pentru Violleta2022):

Crezi că trebuie să ai 2 m ca sa dai 2 pumni? Mai ales că la box exista categorii de greutate. Ai comentat sa nu adormi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doi smardoi. Ce mai conteaza cine avea dreptate.

| johnnny123 a răspuns:

Adevarata intrebare nu este daca poti pune muschi mancand paine. Adevarata intrebare este cum e posibil ca doi oameni sa fie atat de imbecili incat sa se ia la pumni pe tema asta.

| Sorin2k3 a răspuns (pentru johnnny123):

Chestia e că acolo sunt 2 instructori, iar ăsta are ciudă pe fratele meu că arată bine și că l-a văzut pe cameră când îi arată unei femei cum se lucrează un exercițiu și că i-a zis că dacă e ceva să-l întrebe pe el, nu pe instructorii ăștia care va ia banii degeaba. Și o dată l-am auzit pe instructor pe hol la vestiare că a zis de fratele meu unora că nu a vrut să-i zică ce suplimente ia, i-a zis că bea ceai și că e nenorocit. Acum instructorul a început totul pentru că l-a provocat pe fratele meu, eram acolo, deci...

| BuLaNNNeL a răspuns:

Eh, unde nu e nici Dumnezeu n-are pretenții laughing).
Instructor se poate face orice sezonier cu un curs de calificare, dpdv informativ - fraitu' are dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Painea ingrasa si nu a recomandat-o goala sigur, se referea sa adauge o paine in plus la ce mananca deja ca e slabut. Doi tarani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratele tău are 1, 65 înălțime? E cam mic de înălțime.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cunosc instructor de fitness de 160cm dc care e problema cu inaltimea? Instructorul din caz nu a avut dreptate Painea nu ajuta la muschi ci ingrasa

| Sorin2k3 a răspuns (pentru anonim_4396):

E cam mic, dar e super happy

| Sekim a răspuns:

Nu e o noutate sa vezi ca instructorii vorbesc aiurea. O paine normala are in jur de 1000 kcal. Sa mananci o paine intreaga pe langa celelalte mese rezulta un surplus de 1000 de kcal. Cel mai important lucru in sport este alimentatia, carbohidratii, proteinele si grasimile trebuie sa provina din surse sanatoase si, paine nu prea face parte din sursele astea sanatoase, mai ales daca e paine alba.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

-_- ce sa faci n-ai ce face

| ruddy a răspuns:

Nu are valoare nutritiva? paine ii destul de ok, are carbohidrati, proteina, si firbre. Da sursa principala pentru regenerarea muschilor sunt proteinele, dar ai nevoie de un corp sanatos pantru a face sport, deci ai nevoie si de carbohidrati, fibre, vitamine, minerale. Indiferent de ce produs ar vorbi, acel antrenor ar trebui sa fie dat afara.