| AnDrIcI a întrebat:

FUNDA! Salut TPU (sunt baiat), am 13 ani si 3 luni, 1, 51 m si sunt foarte slab. (doar 33 kg.). Practic extrem de mult sport, mananc bine, dar tot nu reusesc sa ma ingras. As vrea sa pun macar niste masa musculara pe mine. Stiu ca daca fac exercitii cu greutati suplimentare, s-ar putea sa nu mai cresc, dar daca fac exercitii cu greutatea corpului (street workout; tractiuni, flotari etc...), are ceva? Caci fac asta de vreo 2 saptamani. Daca aveti si alte sfaturi pentru a ma ingrasa / a pune niste masa musculara, chiar si a ma inalta putin, va multumesc enorm. Raspunsul mai lung si mai folositor va primi funda. Nu doresc raspunsuri rautacioase. Va multumesc din suflet!

8 răspunsuri:
| NDC12 a răspuns:

Ok, la 13 ani nu ar trebui sa iti faci griji in legatura cu asta, dar fie, daca tu vrei sa margi la sala in primul rand ar trebui sa stii niste lucruri si sa nu mai vorbesti prostii.

1.Sala nu opreste cresterea.
2."Mananc destul si nu ma ingras" NU! Daca nu te ingrasi nu mananci cat trebuie.
3.La 13 ani nivelul de testosteron e scazut, si cum testosteronul e un hormon de crestere chiar daca mergi la sala si mananci corect nu te astepta la diferente foarte mari.

| MYK3 a răspuns:

Dacă faci sport și nu mănânci mult doar vei slabi (scuze ca scriu cu un singur i dar cei care au făcut auto corectorul nu par sa fi fost la orele de limba si literatura romană) [sa fi fost se scrie cu un singur i deoarece e vorba de conjunctivul perfect, probabil nemaiîntalnit de echipa TPU] și nu "pui" mușchi pe tine. Din propria experientă (am avut multe probe sportive de dat) trebuie să mănânci de toate inclusiv dulciuri si vei avea rezultate. Bafta la sport! P.S. flotariile: nu se compara nimic cu ele.

| AnDrIcI explică (pentru MYK3):

Deci, pot continua sa ma axez pe street workout, mai ales pe flotari, nu? Multumesc mult pentru raspuns, dar totusi mai astept cateva! happy

| NDC12 a răspuns (pentru MYK3):

1.Esti pe langa cu sportul asta, tu recomanzi dulciuri.
2.In contextul asta al tau fi se scrie doar cu un singur i.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MYK3):

"vei slabi" se scrie cu un singur i.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MYK3):

Si inca ceva... flotari = exercitii simple, bune doar de incalzire, atat.

| MYK3 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu, verifica o carte de gramatica

| Cosmin86 a răspuns (pentru MYK3):

Tu du-te si fa flotari, cel mai simplu exercitiu.