|

(GFX8 sau WPI) Salut, as dori sa stiu si eu ce imi recomandati, GFX8 sau WPI? Din cate stiu gfx are proteine si carbohidrati (1:1) si pune masa pe tine dar nu doar masa musculara ci si grasime, iar wpi e proteina din zer care nu ingrasa decat pune masa. Chestia e ca eu vreau sa am abdomenul cat mai plat, deci clar cat mai putina grasime (daca ajung sa miste burta innebunesc) si din cauza asta imi e frica sa iau gfx. Ce parere aveti? Supraevaluez cantitate de grasimi a gfx-ului sau cam asa e?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca are carbo si proteine unde naiba vezi tu cantitate de grasimi la gfx? la banii aia e cel mai bun produs pentru slabanogi, per ansamblu o porcarie de produs. 50% zahar. mai bine iei wpi si bagi zahar cu lingura decat gfx. si de ce pui o intrebare si iti raspunzi singur la ea? izolat proteic pentru masa musculara pe care o vrei sau un MRP gen gainer pentru grasimea pe care nu o vrei. iti place sa intrebi si sa iti raspunzi singur?

| explică (pentru JohnnyBi):

Toti mi-au zis ca fac si burta de la gfx, ma rog... ma ingras mai putin sau mai mult(grasime, sunt unii care prin a ingrasa iau si masa musculara...) si toata chestia era sa aflu daca masa aia pe care o pun pe mine si nu este proteina imi face burta.

| a răspuns (pentru Mihai543215):

Proteina, fie din suplimente sau alimentatie nu face burta. cu o exceptie. excesul de proteina nu poate fi stocat de corpul uman. o parte se elimina, o parte se depune ca grasime. corpul uman poate procesa la intervale de 3-4 ore cam 35-50g proteina. deci luand 1 data 100g nu te face de 2 ori mai mare, procesezi ce poti, depui restul.

ce zic unii. pai gfx este un mrp/gainer. e facut sa pui kg pe tine. adica sa iei in greutate.

| a răspuns (pentru Mihai543215):

Pai gfx e 50 % zahar, normal ca faci si burta laughing

Nu e mai ieftin sa cumperi zahar de la magazin?