| AdiAdi132 a întrebat:

Hei, am 14 ani (aproape) si vreau sa fac mușchi. Am slăbit recent dar am mai rămas cu grăsime (am greutatea optima, dar mai am grasime pe burta, etc). Nu am timp/bani de sala, dar fac acasă. Momentan fac cam 100 abdomene și 50 genuflexiuni pe zi, și cam 40-60,, tentative,, de flotări( nu am forța necesară sa fac o flotare cum trebuie). Fac așa cam de 1 sap, in cât timp as putea vedea rezultate? In 1 luna am o tabăra cu clasa și de asta trag tare.

Răspuns Câştigător
| peperonies a răspuns:

Fa o zi da una nu. intr-o luna nu faci mare lucru dar o sa fie mai bine decat sa nu faci deloc.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Pentru muschi nu se fac antrenamente zilnice, muschii se dezvolta in zilele de pauza

2. 100 de abdomene = pierdere de timp, muschii se fac cu PUTINE REPETARI ( maxim 8 ), cu greutate din ce in ce mai mare. Trebuie sa maresti greutatea, NU numarul de repetari ( gen fa tractiuni cu discuri legate de tine, asa fac eu )

3. IN cel putin 1 an se vad ceva rezultate, muschii se pun in ani de zile... faza cu "1 luna" e o gluma buna cel mult laughing

p.s.: daca nu ai bani de sala, CUM o sa ai bani de alimentatia speciala pentru muschi, care costa de 12-13 ori mai mult decat sala? Eu mananc lunar de echivalentul a 14 abonamente la sala happy

| nugasescusernameliber a răspuns:

Daca faci acasa vezi ca gasesti pe Youtube si "cardio workout" sau "HIIT workout" - de astea ai nevoie pentru a scapa de grasime. Cu abdomene, flotari, greutati, etc. iti tonifici musculatura dar grasimea tot acolo ramane, deci alterneaza forta cu exercitiile cardiovasculare.
Si mare grija la alimentatie! mancarea conteaza 80%, alaturi de hidratare si odihna, sportul singur nu poate face totul. Bafta si felicitari pentru ambitie.

| Tăpălagă_Sergiu_1999 a răspuns:

Ma baiatule calmeaza-te laughing.
La 14 ani si sa faci muschi, ai sa arati ca Micul Hercule de Romania.
Faci sport, este bine. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa arati ca un mutant. Asteapta si tu o varsta favorabila (18+) unde sa ai corpul format pentru a avea unde sa pui muschii.
Fa sport pe de-acum si pe la 18 ai sa arati super (asta daca nu te lasi). Bafta.
Acum crede-ma, chiar nu intereseaza pe nimeni daca ai tu muschi sau nu

| AdiAdi132 explică (pentru Tăpălagă_Sergiu_1999):

Ai dat un răspuns demn de a fi raportat. Am motivele mele, și nu cred ca ești tu in măsura sa judeci. Așa ca decât sa spui mizerii, nu mai spune.