| LanaDelRayFan a întrebat:

Hei. Am 15 ani, intaltimea de 1.70m si si as vrea sa raman la inaltimea asta. Dar pana la vară as dori sa am un inceput de patratele si sa-mi tonific fesele. Credeti ca ma vor ajuta niste cursuri de kangoo jumps? As dori sa ma apuc de kangoo, dar mi-e teama să nu mă înalț. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la dulciuri, chipsuri, cafele, sucuri, bauturi acidulate si alte porcarii asemanatoare..Alearga minim 1h-2h pe zi, bea oua(nu glumesc eu beau)fiindca contine proteine si multe alte chestii benefice, renunta la painea alba si incearca sa mananci paine alba, hrana cu proteine ca de exemplu carnea de vita(SculpteazaCorpul e o aplicatie care explica mai multe eu nu am timpul necesar). Daca doresti sa nu te inalti alearga cu o greutate in spate de minim 15-20kg minim 30 de min. sau macar cat poti sa rezisti dar nu exagera. Sper ca te-am ajutat imi pare rau ca nu am explicat totul mai amanuntit...(Exerciitile: Abdomene, Flotari, Stai pe brate in pozitie de flotare cat de mult rezisti, sunt mai multe exercitii dar sunt pentru brate picioare etc. si nu uita de aplicatie de care ti-am zis te va ajuta foarte mult)Sper ca ti-am fost de ajutor multa bafta!

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Sa inveti anatomie. inaltimea este determinata doar de genetic, alimentatie si steroizi.

daca ai genetic bun, cresti mult, daca ai genetic bun si mananci prost, cresti insuficient, comparativ cu capacitatea ta genetica si daca bagi steroizi, este alta discutie.

deci ce teama? tu crezi ca jucandu-te cu niste cizme idioate brusc vei creste ca vrejul de fasole din povesti? asa de credula esti? ca la varsta aia ceva anatomie trebuia sa stii. mai ales cum creste dpdv al lungimii un os.

cursurile te vor ajuta atat timp cat si alimentatia le va ajuta

| LanaDelRayFan explică:

Sunt la sectia de stiinte ale naturii intensiv biologie si am ramas cu cateva cunostinte din clasa a 7a, avand in vedere ca acum sunt a 9a. Tatal meu este foarte inalt si il mostenesc. Raspunsul tau nu are nicio legatura cu intrebarea mea. Nu am cerut sa ma inalt, ci daca ma ajuta lectiile de kangoo sa am patratele. Daca nu ai chef sa ajuti, mai bine nu raspundeai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Paine neagra pardon(integrala)