| Constantinescu_Ruxandra_1997 a întrebat:

Hei. Am o destul de mare problema. Sunt foarte complexata din cauza copiilor care imi spun ca sunt grasa. Da stiu, nu sunt tocmai in proportiile care trebuie dar am ambitie si chiar vreau sa slabesc. In prezent nu stiu cate kg am. Imi e teama sa ma cantaresc. Am 13 ani si 1.66
Dau funda! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cedry2k8 a răspuns:

Stii cum scapi de problema? In 2 pasi simpli.
1. Nu mai tii cont de parerile celorlalti, ca oricum pe ei ii doare la banana de cate kg ai tu sau cum arata x sau y, ei fac misto de tine ca n-au ce face, sau ca sa se simta ei bine, stiu cum e.
2. Te duci la un nutritionist si ii zici ca vrei sa slabesti, de acolo te indruma el, sau eventual la o sala de fitness, cu un antrenor personal.

Si daca pui problema baietilor, sa stii ca sunt si baieti care prefera fetele mai plinute.

4 răspunsuri:
| blAster85 a răspuns:

Esti fata din poza? nu te stresa tu pe tema asta e normal e tipic varstei, stai linistita, sa faci dieta nu inseamna sa faci foame cum fac 90%din fete.mananca normal, si fa ceva miscare ce iti place plimbare alergat, role etc.

| RAY a răspuns:

Esti frumoasa eu nu vad ca esti grasa, lasa complxe si du o viata sanatoasa si nu baga prosti in seama, fara dulciuri, patiserie, fast food, mezeluri, sport multa bafta

| Constantinescu_Ruxandra_1997 explică:

Da, sunt cea din poza :*

| RAY a răspuns (pentru Constantinescu_Ruxandra_1997):

Doar sa nu acumulezi grasime la burtia ok? ca e foarte neasanatoasa pentru tine