anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, aș avea o mică problemă. (sunt fată/16 ani).
Sunt nemulțumită în legătură cu coapsele mele. Sunt slăbuță, arăt destul de bine, am forme etc, însă am ceva grăsime pe coapse. Nu știu cum le-aș putea „subția". Am mai făcut eu niște exerciții, dar țin să cred că au fost mai mult pentru mușchi, nu pentru a scăpa de grăsime. Vreau și eu să port pantaloni strâmți(acum port mom jeans), dar mă oprește chestia asta cu coapsele. Aș fi super recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta. Dacă știți niște exerciții sau ce aș putea face, spuneți-mi vă rog!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Grasimea de pe coaspe se elimina numai prin sport!
Este evident ca nu facci exercitiile corecte, sau nu destul de multe, ca sa elimini grasimea aceea.

| Georgian22 a răspuns:

Buna,
Dacă ești din genă cu coapse mari nu prea ai ce face.
Dar totusi poti merge la sala sa ti le tonifici.
Ps:nu există vreau sa slăbesc la burta, la mâini etc, cand slăbește slăbești cu totul.

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Hmm... nu cred ca poti face ceva in privinta coapselor respectiv (soldurilor). Incearca si alearga sau fa multe genoflexiuni. Fa cate 100 pe zi timp de o luna si vezi ce iese. (nu fa 100 din prima, de ex fa 30 acum inca 30 peste cateva ore si restul seara) daca ti se pare prea usor fa mai multe.

| TincutaNitu a răspuns:

Pilates si Lucy Wyndham-Read. Gasesti pe Youtube.

Consecventa este esentiala. Aceste tipuri de exercitii sunt eficiente pentru ca stimuleaza eliminarea grasimii excesive si te ajuta sa ai un corp suplu. Vorbesc din experienta. Nu recomand ceva ce nu a functionat pentru mine sau persoanele pe care le cunosc.

| AloDA a răspuns:

Eu zic sa incerci sa faci sex happy