| lolista a întrebat:

Hei!
Imi doresc enorm de mult sa slabesc cam 4 kg, acele ultime 4 kg ...am 15 ani, am vrut sa incerc sa mananc undeva la 1300 de calorii zilnic, insa uneori nu imi iese si in unele zile mananc chiar si 2000. Fac sport cam de 5-6 ori pe saptamana, minim o ora.Credeti ca vor aparea rezultate? Pentru ca eu simt ca nu muncesc destul si ma simt foarte vinovata cand stiu ca am mancat dulciuri.Cam cate calorii ar trebui sa mananc si cate sa ard?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde de rata ta metabolica care o calculezi aici https://www.calculator.net/......lator.html

apoi scrii jos absolut tot ce consumi intr-un carnetel

grasimea nu se tranforma in grasimi,grasimea se foloseste ca energie cand suntem in deficit caloric, masa musculara creste cu ajutorul proteinelor si a culturismului, tu daca esti fata ar fi bine sa faci culturism pentru ca si asa ai mai multe grasimi ca un baiat, este extrem de importanta mancarea de dimineata, in fapt este cea mai importanta, dimineata se consuma ceva proteine carne de pui, peste, oua fierte nu cereale cu lapte = asta ve mentine insulina toata ziua sus = adica o sa simti fomete toata ziua

mai multe vezi aici https://cum-sa-slabim-sanatos.blogspot.com/

sfaturi de slabit scrie aici https://www.facebook.com/......012415923/

| Cosmin86 a răspuns:

Ce sport faci? Concret.

| Wr3nch a răspuns:

Daca chiar vrei sa slabesti sanatos recomand sa mergi la un nutriomist. Corpul tau poate fi diferit de a lui X si un regim hipocaloric poate sa nu fie eficient in unele cazuri. Un regim personalizat (si mai multa vointa pentru a renunta la dulcuri, nu doar regretul dupa faptawinking ) o sa faca diferenta.

| Celcestietot a răspuns:

Ca să slăbești, trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. Încearcă să faci exerciții pentru mâini, abdomen, picioare etc și să alergi, asta este foarte important. Am practicat sport, știu despre ce vorbesc.

| Sn4k3 a răspuns:

Arzi cate vrei, dar la sfarsitul zilei sa ramana in jur de 1200-1300 calorii. Dieta conteaza cel mai mult, nu slabesti doar cu sportul. Evita carbohidratii simpli (ex: dulciuri,prajituri,sucuri, paine alba) si grasimile nesanatoase.

| laurentiutirei a răspuns:

Buna da-mi add si iti spui eu ce trebuie sa faci in privat 4 kg nu este mult de slabi te ajut eu cei de aici nu stiu toti despre ce vorbesc alto viseaza ca grasimea se face muschi dar de fapt grasimea se arde si raman muschi daca mananci proteine pastrezi masa musculara daca nu dai tot jos si muschi si grasime si vei arata nasol tu ai nevoie sa reduci grasimea corpoala si sa pastrezi masa musculara nu sa dai jos si masa muscularawinking

| AjutorNeconditionat a răspuns:

1300 e prea mult. Ca sa fi in deficit mănâncă pana in 1200. Și pe lângă asta renunta la : paine, paste, dulciuri.zahar,etc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AjutorNeconditionat):

Eu cand consum 2000-2200 sunt in deficit caloric si ii spui ca 1300 e prea mult?

| AjutorNeconditionat a răspuns (pentru Cosmin86):

Depinde de sex, greutate, înălțime

| Cosmin86 a răspuns (pentru AjutorNeconditionat):

Si activitate fizica.

| Lulu55 a răspuns:

Daca faci sport mult grasimea se transforma in muschi care cantaresc mai mult si automat pe cantar nu o sa se vada ca slabesti. Cel mai bine vezi diferenta pe haine si in poze. Pozeaza-te in acelasi loc o data pe saptamana si vezi rezultatele. In plus conteaza ce mananci.chiar daca mananci putin dar ceea ce mananci sunt calorii proaste nu o sa te ajute. Incearca sa mananci sanatos. Si daca mai mananci ciocolata nu este probelama daca nu mananci prea mult.Ciocolata ajuta la recuperarea muschilor dupa efort. Tine-o tot asa, sanatatea conteaza mai mult ca si kilogramele

| RAY a răspuns (pentru Lulu55):

Daca faci sport mult grasimea se transforma in muschi = hai serios, grasimea se transforma in masa musculara, asta ai invatat la ora de biologie?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Lulu55):

Serios? Grasimea se transforma in muschi?

DE CAND o celula se transforma in alt tip de celula? Poate in filmele SF.