| Afsdghvcs a întrebat:

Hei TPU, am 1, 65 si 59 de kg fac sala de 2 luni, 2 luni in care am pus aproape 5 kg, tinand cont ca stau in internat mancarea e cam bleah si am mai mancat fast food, ar trebui sa renunt la fas food pentru a pune masa musculra? Si spuneti-mi ce sa-mi cumpar din oras de mancare daca nu ar trebui sa mai mananc fast food.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Bineinteles ca trebuie, chiar tu o spui. Spune-i mamei sa iti prepare mancare acasa fara prajeli bineinteles. Ori sunt firme de catering cu mancare destul de buna si iti comanzi ceea ce doresti desi posibil sa ajungi mai scump decat o mancare gatita in casa. Vezi si tu cum iti este mai convenabil.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Tu crezi ca are el bani de catering? Ăia te rup de bani.

| MihaelaDart a răspuns (pentru anonim_4396):

Nimeni nu stie situatia lui financiara! Daca ai fi citit bine am si spus, daca isi permite.

| Trustmotorcy a răspuns:

Renunță la fast food. Pentru a pune masă musculară mănâncă bine, carne, lactate și alimente care conțin proteine. Le găsești singurel pe internet care sunt acestea, dar fără prăjeli sau dulciuri.

Poți încerc shake-uri proteice pentru energie, lichidul va fi asimilat mai repede în organism. Proteina ajuta la refacerea mușchilor. Dacă simți nevoia de dulce, batonul proteic este iarăși o opțiune ok.